Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Τον έχει κάνει πελάτη! Τρίτη σερί ήττα για τον Παναθηναϊκό από τον ΠΑΣ! ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 1-0 (πρωτάθλημα)

Απίθανο και όμως αληθινό! Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε για τρίτη σερί φορά τον Παναθηναϊκό μέσα σε λίγες μέρες, δύο για το κύπελλο όπου και τον απέκλεισε και μία για το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 των πρασίνων με σκόρερ τον Μιλιντσεάνου στο 19' ο οποίος είχε μπει επτά λεπτά πριν στο ματς ως αλλαγή λόγω τραυματισμού του Κρίζμαν.

Μάλιστα ο Παναθηναϊκός έχει ηττηθεί από τον ΠΑΣ σε τρία διαφορετικά γήπεδα, καθώς έχουν παίξει σε Αγρίνιο, Λεωφόρο και Γιάννενα.

Μάλιστα ο Μπόλονι μετά από αυτήν την ήττα θα αποτελέσει παρελθόν, όπως όλα δείχνουν από τον Παναθηναϊκό, με τον Αναστασίου να είναι το φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

ΥΓ. Οι θαυμαστές του Μπόλονι που χάθηκαν πάλι;

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (73′ Παμλίδης), Καρτάλης, Ελευθεριάδης (73' Λιάσος), Κρίζμαν (12' Μιλιντσεάνου, 90+1' Εραμούσπε).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Σανκαρέ (37′ Ενγκμπακοτό), Αϊτόρ (66′ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (66′ Μακέντα), Καμπετσής (77′ Καρλίτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου