Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Μεγάλη νίκη του Θρύλου και με δέκα παίχτες! Ολυμπιακός-Άρης 1-0 (πρωτάθλημα)


Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη με 1-0. Οι ερυθρόλευκοι παρότι τελείωσαν τον παιχνίδι με δέκα παίχτες λόγω της ανύπαρκτης κόκκινης που έδωσε ο Κέλετ στον Λαλά, επικράτησε 1-0 της ομάδας του Μάντζιου και ξέφυγε με +19 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αγωνίζονταν για ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίχτη λιγότερο, παρόλα αυτά ο Πορτογάλος τεχνικός διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι και έφτασε η ομάδα του δίκαια στην νίκη.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μασούρας στο 38' ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Μπουχαλάκη.

Πλέον ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το ματς με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, τους Μπα, Παπασταθόπουλο και Χολέμπας, να υπερασπίζονται την εστία του Σα, στο κέντρο ο Εμβιλά με τον Μπουχαλάκη, σε ρόλο φουλ μπακ οι Λαλά και Ρεάμπτσιουκ, στην επίθεση τον Ελ Αραμπί πλαισίωσαν οι Μασούρας και Μπρούμα.

Στο 8' πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα για τον Ολυμπιακό. Ο Μπρούμα έκανε κίνηση και ωραίο, φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής, με τη μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Στο 24' νέα στιγμή για τον Ολυμπιακό. Οι Μπρούμα, Ελ Αραμπί και Λαλά συνδυάζονται, σέντρα του Γάλλου που κοντράρει στον Δεληζήση και παίρνει πορεία προς τα δίχτυα, με τον Κουέστα να σώζει και τον Ελ Αραμπί να κάνει «τσαφ» στη συνέχεια από τα 3 μέτρα. Στο 27' πρώτη τελική για τον Άρη. Μακρινό σουτ του Μπρούνο τον οποίο μπλοκάρει σταθερά ο Σα. Στο 31' αντεπίθεση για τον Ολυμπιακό, ο Μπρούμα τροφοδοτεί τον Ελ Αραμπί ο οποίος από το ύψος της περιοχής σουτάρει δυνατά αλλά άστοχα. Στο 38' ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ με τον Μασούρα. Εξαιρετική συνεργασία από Μπρούμα, Ελ Αραμπί και Μπουχαλάκη, ο τελευταίος βγάζει την ασίστ για τον Μασούρα που από κοντά πλασάρει εύστοχα για το 1-0. Στο 45' ο Μαντσίνι πέρασε την μπάλα μπροστά του, αφήνοντας πίσω του τον Μπα, όμως στην προβολή που έκανε για να πλασάρει, ο Σα είχε βγει εγκαίρως κλείνοντάς του το οπτικό πεδίο, διώχνοντας με τα πόδια.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου που βρίσκει τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ με 1-0, αλλά ταυτόχρονα να αγωνίζεται και με δέκα παίχτες λόγω της αποβολής του Λαλά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Με τον Ανδρούτσο να παίρνει την θέση του Μπρούμα. Στο 48' μετά από κόρνερ για τον Άρη, η μπάλα έμεινε στην μικρή περιοχή του Ολυμπιακού με τον Μάνο να επιχειρεί να κάνει ένα σουτ, όμως η μπάλα να κοντράρει και να μπλοκάρει ο Σα. Στο 51' σε σέντρα του Σάκιτς, ο Μάνος παίρνει την κεφαλιά όμως δεν την πιάνει «γεμάτη», για καλή τύχη του, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 76' αδύναμο σουτ του Σάσα, στα χέρια του Σα. Στο 79′ συρτό σουτ του Τζέκο έφυγε εκτός εστίας του Σα. Στο 86' πολύ καλό σουτ του Μαντσίνι εκτός περιοχής, ο Σα πέφτει στη γωνία του και διώχνει εντυπωσιακά.

Τελικό σκορ 1-0 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή 4/4 για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League στο ΟΑΚΑ. 

Κίτρινες: Μπουχαλάκης, Σα – Γκάμα

Κόκκινες: Λαλά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (93' Καμαρά), Μπρούμα (46' Ανδρούτσος), Μασούρας (80' Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (88' Κάϊπερς).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ροζ, Σάκιτς (60' Ιωάννου), Τζέγκο, Σάσα, Μαντσίνι, Γκάμα, Μπερτόγλιο (46' Μάνος), Μπρούνο (73' Ματέο Γκαρσία).

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -8

Χολέμπας -8

Μπα -7

Παπασταθόπουλος -7

Λαλά -6

Ρέαμπτσιουκ -7

Εμβιλά -7

Μπουχαλάκης -8

Μπρούμα -7

Μασούρας -8

Ελ Αραμπί -7


Ανδρούτσος -7

Ραντζέλοβιτς -6

Καίπερς -

Καμαρά -


Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου