Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

''Χρυσός'' βαθμός για την εθνική μέσα στην Ισπανία! Ισπανία-Ελλάδα 1-1 (προκριματικά Μουντιάλ)

Απίστευτο αποτέλεσμα για την εθνική Ελλάδος μέσα στην Ισπανία! Η εθνική Ελλάδος αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ισπανία, έχοντας δημιουργήσει μόλις μία τελική (!!) και αυτή από το πέναλτι του Μπακασέτα.

Η ομάδα έπαιξε μαζική άμυνα σχεδόν σε όλο τον αγώνα, οι Ισπανοί είχαν 80% κατοχής μπάλας, αλλά το θαύμα έγινε και η ομάδα του Φαν’τ Σχιπ πήρε ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα στην Γρανάδα.

Ο Φαν Σιπ παράταξε την Εθνική με 4-3-3 και με «ψευτοεννιάρι» τον Μπακασέτα. Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός τεχνικός ξεκίνησε την γαλανόλευκη με τους Βλαχοδήμο, Μπακάκη, Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Ζέκα, Μάνταλο, Μασούρα, Λημνιό και Μπακασέτα. 

Το γκολ για την εθνική πέτυχε ο Μπακασέτας μετά από εκτέλεση πέναλτι, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Μασούρας από τον Ινίγκο Μαρτίνες, όταν και ο σέντερ μπακ των Ισπανών τον χτύπησε με τις τάπες στο γόνατο. Για τους Ισπανούς είχε ανοίξει το σκορ στο 33' ο Μοράτα, ενώ είχαν και δοκάρι οι γηπεδούχοι με τον Ντάνι Όλμο στο 32'.

Τελικό σκορ για την εθνική 1-1 και επόμενη αναμέτρηση για τους διεθνείς μας κόντρα στην Ονδούρα σε φιλική αναμέτρηση την Κυριακή στην Τούμπα.

Από τον Ολυμπιακό εκτός του Γιώργου Μασούρα, ως βασικός ξεκίνησε και ο Αντρέας Μπουχαλάκης, καθώς συμμετοχής πήρε και ο Κώστας Φορτούνης.

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Γιορέντε, Ράμος (46′ Ινίγο Μαρτίνεθ), Γκαρθία, Γκαγιά, Όλμο (64′ Πέδρι), Ρόδρι, Κόκε (72′ Τιάγκο), Φ. Τόρες (72′ Ογιαρθάμπαλ), Μοράτα, Κανάλες (65′ Χιλ).

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν’τ Σχιπ): Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας (80′ λ. τρ. Κυριακόπουλος), Μπουχαλάκης, Ζέκα, Μάνταλος (46′ Τζόλης), Μασούρας (65′ Φορτούνης), Λημνιός (46′ Σιώπης), Μπακασέτας (78′ Γιακουμάκης).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου