Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΛ με 1-3 και πάει στα πλέι οφ με διαφορά +16 από τον δεύτερο Άρη με σκοπό να διεκδικήσει το 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.

«Η κούραση είναι εμφανής στην ομάδα μας. Από τις 3 Ιανουαρίου παίζουμε συνέχεια και υπάρχουν παίκτες που έχουν συσσωρεύσει πολλή κόπωση. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες που και σήμερα τα έδωσαν όλα και πήραν μία ακόμα νίκη. Το παιχνίδι μας δεν ήταν καλό, αλλά πρέπει να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους.

Πρέπει να γίνονται αλλαγές για να ξεκουράζονται οι παίκτες που βρίσκονται σε μεγάλη αγωνιστική φόρτιση. Είναι πολλά τα παιχνίδια που έγιναν και αυτά που έρχονται. Ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη και χρειάζεται προσπάθεια από μέρους μας.

Πάντα προσπαθώ να είμαι ο καλύτερος στη δουλειά μου. Καλοί οι αριθμοί και οι νίκες που καταγράφονται στο ενεργητικό ενός προπονητή, αλλά το πιο σημαντικό είναι να προσφέρω τίτλους στην ομάδα, γι’ αυτό εργάζομαι και δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

Θανάσης Ανδρούτσος.

Για τη νίκη επί της ΑΕΛ:

«Το κύριο στοιχείο ήταν ότι θέλαμε τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι κοιτάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτή είναι η νοοτροπία μας. Μπαίνουμε με μεγάλη διαφορά στα πλέι οφ, αλλά αυτό δεν μας βγάζει από τον στόχο μας. Θα κοιτάμε σε κάθε ματς να παίρνουμε τη νίκη για να γίνουμε πρωταθλητές».

Για το γκολ και τον πανηγυρισμό:

«Δεν σημαίνει κάτι ο πανηγυρισμός, απλά είδα να το κάνει ένας παίκτης, μου άρεσε και το έκανε. Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το γκολ και βοήθησα την ομάδα να φτάσει στη νίκη».

Για την κούραση:

«Είναι πολλά παιχνίδια, αλλά θα κοιτάξουμε ξεκουραζόμαστε και να είμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι. Γι' αυτό είμαστε επαγγελματίες για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα».

Για τη ρεβάνς με την Άρσεναλ:

«Είμαστε έτοιμοι. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια και θα πάμε εκεί για να κάνουμε ότι μπορούμε».

Βασίλης Σουρλής.

Την παρουσία του με την ΑΕΛ: Αυτό που ήθελα από την αρχή της χρονιάς ήταν να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Δουλεύω με τον προπονητή. Ήταν πολύ καλό για τη ψυχολογία μου.

Την Άρσεναλ: Εμείς θα πάμε να δώσουμε όλα. Να είμαστε μαχητές και θα δούμε γιατί θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου