Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Ματιέ αλάνι για πάντα στο λιμάνι! Ο Βαλμπουενά ως το 2022 στον Ολυμπιακό!

Στον Ολυμπιακό ως το 2022 θα συνεχίσει ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θα μείνει για 3η χρόνια στους ερυθρόλευκους. Η διοίκηση των ερυθρόλευκων είναι απόλυτα ευχαριστημένη με τον Βαλμπουενά και για αυτό αποφάσισαν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο του για μία ακόμη σεζόν. 

Ο Βαλμπουενά αποκτηθήκε τον Ιούλιο του 2019 ως ελεύθερος από την Φενέρ. Σε μιάμιση σεζόν με τους ερυθρόλευκους ο Βαλμπουενά έχει αγωνιστεί σε 70 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 11 γκολ και βγάζοντας 31 ασίστ. Την φετινή σεζόν ο πρώην διεθνής με την εθνική Γαλλίας έχει αγωνιστεί σε 28 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 2 γκολ και βγάζοντας και 8 ασίστ. Η χρηματιστηριακή αξία του παίχτη είναι στο 1.000.000 ευρώ.



Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Θρύλου και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Βαλμπουενά ήρθε στον Θρύλο το καλοκαίρι του 2019 και την πρώτη χρονιά συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου ο Ολυμπιακός να κατακτήσει τόσο το Πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο διεθνής Γάλλος σε ενάμιση χρόνο έχει προλάβει να πραγματοποιήσει 70 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, έχοντας σκοράρει 11 φορές».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου