Παίχτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Τιάγκο Σίλβα! Ο Πορτογάλος μέσος συμφώνησε σε όλα με τους ερυθρόλευκους και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.
Με την προσθήκη του Τιάγκο Σίλβα ο Ολυμπιακός προσθέτει μια πολύ ποιοτική λύση στην μεσαία γραμμή, έναν επιθετικογενή μέσο που μπορεί να προσφέρει άμεσα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Τιάγκο Σίλβα με την Νότιγχαμ Φόρεστ είχε συνολικά 47 συμμετοχές με 4 γκολ και 4 ασίστ. Ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστει στην Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα στις Μπελενένσες και Φεϊρένσε. Ο 27χρονος μέσος είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας και η χρηματιστηριακή αξία του παίχτη είναι στο 1.600.000 ευρώ.
Δείτε τα στατιστικά του παίχτη:
| Personal information | |||
|---|---|---|---|
| Full name | Tiago Rafael Maia da Silva[1] | ||
| Date of birth | 2 June 1993[2] | ||
| Place of birth | Lisbon, Portugal[2] | ||
| Height | 1.70 m (5 ft 7 in)[2] | ||
| Playing position(s) | Midfielder | ||
| Club information | |||
Current team | Olympiacos | ||
| Youth career | |||
| 2002–2004 | SL Olivais | ||
| 2004–2009 | Benfica | ||
| 2009–2012 | Belenenses | ||
| Senior career* | |||
| Years | Team | Apps | (Gls) |
| 2012–2018 | Belenenses | 128 | (13) |
| 2016–2018 | → Feirense (loan) | 48 | (9) |
| 2018–2019 | Feirense | 37 | (3) |
| 2019–2020 | Nottingham Forest | 47 | (4) |
| 2020– | Olympiacos | 0 | (0) |
| National team | |||
| 2013 | Portugal U20 | 8 | (0) |
| 2013–2014 | Portugal U21 | 5 | (0) |
| 2016 | |||
Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος μέσος έχει γεννηθεί στη Λισαβόνα στις 2 Ιουνίου του 1993 και έχει αγωνιστεί στις εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας των U20, U21 και U23.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα και στη συνέχεια πήγε στα αντίστοιχα της Μπελενένσες, με την οποία και πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο το 2012. Επόμενος σταθμός της καριέρας του Τιάγκο Σίλβα η Φεϊρένσε, ενώ το προηγούμενο καλοκαίρι μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Νότινγχαμ Φόρεστ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου