Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Κλείστε τα σύνορα μας ξεφτιλίζουν! Ήττα για την ΑΕΚ, ισοπαλία με τα χίλια ζόρια ο ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα!

Κλείστε τα σύνορα μας ξεφτιλίζουν διαρκώς στην Ευρώπη! Για άλλη μία φορά η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ πρόσφεραν το απόλυτο μηδέν στην Ελλάδα.

Για την ακρίβεια η ΑΕΚ ηττήθηκε 3-0 από το μεγαθήριο της Μπράγκα στη Πορτογαλία δεχόμενη γκολ στο 44', στο 78' και στο 88' από τους Γκαλένο, Παουλίνιο και Χόρτα και θα πρέπει πλέον να κάνει υπέρβαση αν θέλει να προκριθεί στους ''32'' της διοργάνωσης, μιας και ο ένας εκ των άλλων αντιπάλων της είναι η Λέστερ με ότι αυτό συνεπάγεται. 

Τώρα όσον αφορά τον άλλο εκπρόσωπο της ''εξυγίανσης'' τον ΠΑΟΚ, αυτός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με το ''καφενείο'' της Ομόνοιας, τουλάχιστον έτσι την έλεγαν τα παπαγαλάκια όταν την απέκλεισε ο Ολυμπιακός και θα πρέπει να αισθάνεται και τυχερός μιας και η κυπριακή ομάδα είχε περισσότερες κλασικές ευκαιρίες στο παιχνίδι και βρέθηκε και πίσω στο σκορ. 

Το γκολ της Ομόνοιας πέτυχε ο Μποτεάκ στο 16' και στο 56' ο Μουργκ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Τώρα όσον αφορά τον ΠΑΟΚ και αυτός πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League. Έχοντας στον όμιλο Αϊντχόφεν και Γρανάδα και η οποία πήρε μεγάλο διπλό μέσα στην Ολλανδία.

Το ερώτημα είναι άλλο γιατί δεν κλείνουν τα σύνορα σε αυτές τις ομάδες οι οποίες ρεζιλεύουν το ελληνικό ποδόσφαιρο σε κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου