Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Εύκολα την Μολδαβία! Δύο δοκάρια είχε ο Φορτούνης! Ελλάδα-Μολδαβία 2-0 (Nations League)

Η εθνική Ελλάδος επικράτησε εύκολα της Μολδαβίας με 2-0 και παρέμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου μαζί με την Σλοβενία που επικράτησε με 0-1 μέσα στο Κόσοβο.

Η εθνική παρότι δεν εντυπωσίασε με την εμφάνιση της, πέτυχε μια σχετικά εύκολη νίκη, δίχως να απειληθεί στο ελάχιστο στην αναμέτρηση και όπως είπαμε είναι στην κορυφή του ομίλου μαζί με την Σλοβενία με 7 βαθμούς.

Τα γκολ της εθνικής πέτυχαν ο Μπακασέτας με πέναλτι στο 45', ένα πέναλτι που κέρδισε ο Παυλίδης από τον Πόσμακ και ο οποίος αποβλήθηκε με συνέπεια οι Μολδαβοί να τελειώσουν με δέκα παίχτες την αναμέτρηση και ο Μάνταλος στο 50'. Δύο δοκάρια είχε για την εθνική μας ο Φορτούνης που πέρασε σαν αλλαγή στο παιχνίδι.

Πέναλτι έπιασε στο 87' ο Βλαχοδήμος, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Ρέαμπτσιουκ από άτσαλο μαρκάρισμα του Ρότα και εν συνεχεία αστόχησε ο Μιλιντσεάνου.

Στην αναμέτρηση αγωνίστηκε και ο Μπουχαλάκης που μπήκε σαν αλλαγή στο 83' στην θέση του Κουρμπέλη.

Επόμενη αναμέτρηση για την εθνική Ελλάδος κόντρα στο Κόσοβο την Τέταρτη στο ΟΑΚΑ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελλάδα (Τζον Φαν'τ Σχιπ / 4-2-3-1): Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος (69' Ρότα), Γιαννούλης, Τζαβέλλας, Σβάρνας, Κουρμπέλης (83' Μπουχαλάκης), Ζέκα, Λημνιός (76' Πέλκας), Μάνταλος (70' Φορτούνης), Μπακασέτας, Παυλίδης (83' Φούντας).

Μολδαβία (Ενγκίν Φιράτ / 5-4-1): Ναμάσκο, Αρμάς, Πόσμακ, Μούντρακ, Πλατίκα, Ρέμπιουκ, Κόσιουκ, Καϊμάκοφ (46' Επουρεάνου), Ράτα (66' Μαραντίτσι), Ιονίτα (76' Ράτσου), Νικολαέσκου (58' Μιλιντσεάνου).

Διαιτητής: Ντένις Χίγκλερ (Ολλανδία)

Βοηθοί: Μπας Φαν Ντόνγκεν (Ολλανδία), Γιαν Ντε Βρις (Ολλανδία)

Τέταρτος: Ζίμεν Μούλντερ (Ολλανδία)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου