Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα με τους ερυθρόλευκους να έχουν πολλά παράπονα με την διαιτησία του Καραντώνη, αλλά και των υπευθύνων του VAR οι οποίοι και ακύρωσαν κανονικό γκολ του Χασάν προς το τέλος της αναμέτρησης. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες της ομάδας.

Πέδρο Μαρτίνς.


«Δεν υπάρχει οφσάιντ. Το VAR μάλλον είδε το χέρι. Για το χέρι δεν μπορούμε να δώσουμε οφσάιντ», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι με πάθος και ένταση και από τις δύο ομάδες, τα Γιάννινα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είχαμε πει ότι θα ήταν δύσκολο να περάσουμε από εδώ. Μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Πολλές στιγμές μέσα στο παιχνίδι, δεν ήταν πάρα πολύ καλό από μέρους μας όμως γενικότερα ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, γεμάτο πάθος, ένταση και ψηλό ρυθμό».

Για τον ΠΑΣ: «Περίμενα ότι ο ΠΑΣ θα παίξει με αυτό τον τρόπο και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν έχω τίποτα να προσάψω στους παίκτες μου, έπαιξαν όπως έπρεπε. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι από το γεγονός ότι δεν πήραμε τους 3 βαθμούς, η συμπεριφορά τους όμως, και ο τρόπος που αντιμετώπισαν τον αντίπαλο ήταν όπως έπρεπε. Η απογοήτευση είναι μόνο για το αποτέλεσμα».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο: «Ξεκινήσαμε με πάθος και ένταση, δεν είχαμε σχέση με τα πρώτα ημίχρονα των άλλων αγώνων. Ο ΠΑΣ όμως, ήταν άξιος αντίπαλος, μας δημιούργησε δυσκολίες, εμείς παλέψαμε, τα δώσαμε όλα, παίξαμε με την ψυχή μας, με πάθος, όπως έπρεπε. Τα Γιάννενα είναι ο λόγος που δεν καταφέραμε να πάρουμε πιο εύκολα ένα αποτέλεσμα αλλά και γιατί δεν μας άφησαν».

Ματιέ Βαλμπουενά.

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες και ισοφαρίσαμε. Υπήρχε επίσης ένα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο που ο διαιτητής δεν είδε και δεν σφύριξε. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε ένα γκολ που θα μπορούσε να μας χαρίσει τη νίκη αλλά ο διαιτητής το είδε οφσάιντ. Κατά τη γνώμη μας δεν είναι, το είδαμε και στα αποδυτήρια. Αυτό που μας πειράζει είναι ότι ενώ το γκολ ήταν κανονικό, δεν μας δόθηκε. Ο διαιτητής θα έπρεπε να πάει μόνος να τσεκάρει το VAR.

Αυτό μας έχει πειράξει. Βλέπουμε ότι φέτος θα είμαστε μόνοι εναντίον όλων. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Δεν μας έδωσαν ένα πέναλτι. Είναι απογοητευμένοι όλοι οι συμπαίκτες μου. Είδαμε ξεκάθαρα τα video και οφσάιντ δεν υπάρχει. Αυτό που μας έχει ενοχλήσει είναι ότι ο διαιτητής δεν είχε από μόνος του μια ιδέα, μια εικόνα. Ο ίδιος πρέπει να πάει και να ενημερωθεί για να πάρει την απόφαση. Ελπίζουμε να μην είναι έτσι όλα τα Σαββατοκύριακα. Η αρχή έγινε σήμερα με κακό τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου