Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Δανεικός για δύο χρόνια στην ΑΕΛ ο Κωστή!

Δανεικός στην ΑΕΛ για δύο χρόνια θα συνεχίσει ο Ιωάννης Κωστή! Ο Κύπριος χαφ δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και έτσι αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στην ΑΕΛ με σκοπό να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Ιωάννης Κωστή θα δοθεί ως δανεικός για δύο χρόνια δίχως οψιόν αγοράς. Ο Κωστή είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2020 από την Νέα Σαλαμίνα, όπου είχε παραμείνει δανεικός ως το τέλος της σεζόν.

Στην Νέα Σαλαμίνα ο Κωστή είχε 58 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 4 γκολ και 2 ασίστ. Παράλληλα ο παίχτης είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Κύπρου, έχοντας καταγράψει 8 συμμετοχές. Η χρηματιστηριακή αξία του παίχτη είναι στις 625.000 ευρώ.

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Η ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση ως δανεικού του διεθνούς με την Εθνική ανδρών Κύπρου Γιάννη Κωστή από τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Κωστή είναι 20 ετών και παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι ήδη 8 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα ανδρών της Κύπρου.

Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις των χαφ (έχει αγωνιστεί και ως 6αρι και ως 8αρι και ως 10αρι) και θεωρείται ως ο πλέον ταλαντούχος ποδοσφαιριστής στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Κωστή αγοράστηκε τον προηγούμενο Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον απέκτησε έναντι του ποσού του 1.500.000€ από τη Νέα Σαλαμίνα της Κύπρου, με την οποία είχε ήδη παρά το νεαρό της ηλικίας του 41 συνεχόμενες συμμετοχές στο Κυπριακό Πρωτάθλημα.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί με τον πιο θερμό τρόπο τον μάνατζερ του παίκτου κ. Μασιά, ο οποίος επέλεξε μαζί με τον νεαρό διεθνή παίκτη την ΑΕΛ να συνεχίσει την καριέρα του και όχι να δοθεί δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου