Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Η συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με την Πόρτο! Εκτός λόγω κορωνοϊού οι Μπα και Σουντανί!

Ο Ολυμπιακός αναμετράται με την Πόρτο για την 2η αγωνιστική του Champions League στο ''Ντραγκάο''! Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται με νίκη κόντρα στην Μαρσέιγ για την πρεμιέρα της διοργάνωσης και θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Πορτογαλία. Δυστυχώς προέκυψε ένα απρόοπτο στους ερυθρόλευκους, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Ουσεϊνού Μπα και Χιλάλ Σουντανί λόγω κορωνοϊού.

Παράλληλα ο προπονητής του Ολυμπιακού επισήμανε ότι περιμένει ένα ισορροπημένο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και τόνισε ότι η πορτογαλική ομάδα θα παίξει με επιθετικό προσανατολισμό. Τους παίχτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Ζοσέ Σα.

Πέδρο Μαρτίνς.

Για την κλήρωση με την Πόρτο: «Θέλω να κάνω μία διευκρίνιση. Εχω μάθει ότι κάποια απάντησή μου μεταφέρθηκε λανθασμένα στον πορτογαλικό Τύπο. Έχει κυκλοφορήσει ότι είπα πώς ο Ολυμπιακός θα προκριθεί στην επόμενη φάση. Δεν έχω πει αυτό. Υπάρχουν τρεις δυνατές ομάδες, ο Ολυμπιακός, η Πόρτο και η Μαρσέιγ. Είναι άξιες ομάδες να περάσουν στην επόμενη φάση. Στον Τύπο δεν είχε αναγνωριστεί η αξία του Ολυμπιακού και δεν εννοώ τα ελληνικά ΜΜΕ που αναγνωρίζει την αξία του Ολυμπιακού. Αυτή είναι η πρώτη διευκρίνιση που θα ήθελα να κάνω. Όσον αφορά στο αυριανό ματς, το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο, ισορροπημένο και μοιρασμένο όπως με Μαρσέιγ. Εχουμε αυτοπεποίθηση, αλλά νομίζω ότι έχουμε να παίξουμε απέναντι σε μία ομάδα με καλή ποιότητα και καλό προσανατολισμό και το παιχνίδι θα είναι δύσκολο».».

Για την Πόρτο και τον Κονσεϊσάο: «Θα παίξει επιθετικά, μια ομάδα που μπορεί να παίξει διαφορετικά συστήματα. Εμείς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε, είτε έχοντας απέναντι ένα σύστημα με τρεις αμυντικούς, είτε με 4-4-2. Οι παίκτες μας έχουν την ικανότητα να προσαρμοστούν στις συνθήκες. Θα υπάρξουν στιγμές που η Πόρτο θα είναι ανώτερη και άλλες στιγμές που θα είμαστε εμείς. Θα είναι ισορροπημένο ματς και θα πρέπει να πάρουμε τις αποφάσεις μας για το πώς θα το αντιμετωπίσουμε».

Για το ότι θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο: «Είναι πολύ καλό το γεγονός πως θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, χρειαζόμαστε τον κόσμο στο γήπεδο».

Για την αναβολή με τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε ευρωπαϊκό παιχνίδι την Τρίτη, ο ΠΑΟΚ είχε την Πέμπτη και έτσι δεν μπορούσε να γίνει το παιχνίδι την Κυριακή»

Στο τέλος ο Πορτογάλος προπονητής ρωτήθηκε και για τους Μπα και Σουντανί που δεν βρίσκονται στην αποστολή και ανέφερε ότι έμειναν εκτός λόγω του ότι βρέθηκαν θετικοί σε κορωνοϊό. «Ο Μπρούμα είναι εδώ και μπορεί να βοηθήσει. Οι λόγοι για τους οποίους οι Μπα και Σουντανί έμειναν στην Αθήνα ήταν λόγω κορονοϊού. Εδώ και δύο μέρες είναι θετικοί στο τεστ που έκαναν και για αυτό έμειναν πίσω».

Ζοσέ Σα.

«Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός και η Πόρτο είναι στο ίδιο επίπεδο και οι δύο ικανές να κερδίσουν τον αγώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την Πόρτο: «Όταν έγινε η κλήρωση προφανώς ήμουν ευτυχισμένος που θα επέστρεφα στο Πόρτο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει αυτό που κάνει έως τώρα, να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει και να παλέψει».

Για το αν ο Μαρεγκά είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Πόρτο: «Νομίζω πώς δεν θα έχει σημασία να σταθούμε σε έναν παίκτη. Όλοι είναι πολύ καλοί, πρέπει να τους προσέξουμε και να τους αντιμετωπίσουμε όλους με τον ίδιο τρόπο».

Για τους παίκτες που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός: «Δεν πρόκειται να σας αποκαλύψω πώς θα παίξουμε και ποια θα είναι η τακτική μας. Είμαστε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου