Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Ξεκίνησαν τα ξεφτιλίκια από την ''εξυγίανση''! Με το έτσι θέλω η ''εξυγίανση'' αφαίρεσε δύο βαθμούς από τον Ολυμπιακό! ΠΑΣ Γιάννενα-Ολυμπιακός 1-1 (πρωτάθλημα)



Ξεκίνησαν ήδη τα ξεφτιλίκια από την ΚΕΔ! Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννενα στους ''Ζωσιμάδες'' και αυτή είναι η πρώτη γκέλα του στις φετινές διοργανώσεις.

Ημέρα ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μιας και δεν σέβονται ούτε αυτά που βλέπουν στο VAR και στόχος τους είναι να εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα.

Ο Ολυμπιακός όπως είπαμε πέτυχε κανονικό γκολ με τον Χασάν, αλλά ο Ελ Αραμπί στο ξεκίνημα υποδείχθηκε ως οφσάιντ λανθασμένα, μια απόφαση που αλλοίωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Οι ερυθρόλευκοι μετά από την σφαγή έμειναν στο 1-1 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο ΠΑΣ Γιάννενα προηγήθηκε στο 5' με τον Παμλίδη και ισοφάρισε ο Ολυμπιακός με τον Ελ Αραμπί στο 51'.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το ματς στα Γιάννενα με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Σεμέδο και Μπα, στα αμυντικά άκρα τους Ραφίνια και Χολέμπας, στο κέντρο η τριάδα με Μπουχαλάκη, Εμβιλά και Καμαρά, στα εξτρέμ τους Βαλμπουενά και Ραντζέλοβιτς, στην επίθεση τον Ελ Αραμπί.

Στην πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα του αγώνα ο ΠΑΣ Γιάννενα ανοίγει το σκορ. Στο 5' οι γηπεδούχοι «έκρυψαν» τη μπάλα στα δεξιά και μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, Σάλιακας – Καρτάλης συνδυάστηκαν, ο τελευταίος έκανε το γύρισμα για τον Παμλίδη και αυτός μετά από ωραίο κοντρόλ και σουτ στη γωνία του Τζολάκη έγραψε το 1-0. Στο 10' πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στον αγώνα. Βαλμπουενά που βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε το δυνατό σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε στα σώματα. Στο 25' ο Τζολάκης κάνει μια πολύ μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Κρίζμαν που βγήκε στην αντεπίθεση. Στο 36' νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Βαλμπουενά κάνει τη σέντρα από αριστερά, ο Σεμέδο είναι σε εξαιρετική θέση στην περιοχή, όμως η κεφαλιά του περνάει ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πέδρο Μαρτίνς πέρασε στο παιχνίδι τον Φορτούνη στην θέση του Εμβιλά και οι ερυθρόλευκοι έγιναν πιο επιθετικοί στο παιχνίδι τους. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού προήλθε από τα πόδια του Έλληνα μεσοεπιθετικού. Στο 51' ο Ολυμπιακός ισοφαρίζει το σκορ με τον Ελ Αραμπί. Ωραία επίθεση του Ολυμπιακού με πολλές γρήγορες πάσες, η μπάλα φτάνει δεξιά στον Ραφίνια, αυτός γυρίζει για τον Φορτούνη, ο Τρικαλινός χαφ βγάζει υπέροχη σέντρα και ο Ελ Αραμπί με κοντινή κεφαλιά γράφει το 1-1. Στο 55' ο Παμλίδης έκανε το σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Τζολάκης μπλόκαρε την μπάλα. Στο 59' μεγάλη ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους. Ο Ελ Αραμπί «χόρεψε» τον Παντελάκη, βγήκε προ του Χουτεσιώτη όμως η τελευταία ντρίμπλα δεν του έπιασε και ο γκολκίπερ του ΠΑΣ μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 63' ο Καμαρά είναι αυτός που σουτάρει δυνατά όμως η μπάλα περνάει λίγο άουτ. Στο 65' σουτ του Μπουχαλάκη εκτός περιοχής, η μπάλα περνάει ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι. Στο 71' οι Ηπειρώτες έχουν χαμένο δοκάρι στο παιχνίδι. Ο Κρίζμαν βρήκε χώρο, μπήκε στην περιοχή και σούταρε δυνατά, όμως ο Τζολάκης απέκρουσε εντυπωσιακά με διπλή προσπάθεια πάνω στη γραμμή και αφού η μπάλα είχε βρει στο δοκάρι μετά την πρώτη επέμβασή του. Στο 77' ο Καμαρά κάνει ένα εντυπωσιακό σουτ, εκτός από την μεγάλη περιοχή, με τον Χουτεσιώτη να κάνει την απόκρουση της βραδιάς. Στο 81' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά, μπλοκάρει στη γωνία του ο Χουτεσιώτης. Στο 83' τραγικό διπλό λάθος στην περιοχή του ΠΑΣ, ο Χασάν σουτάρει με το αριστερό προ του Χουτεσιώτη, όμως η μπάλα πάει ψηλά άουτ. Στο 91' η φάση που έκρινε τον αγώνα. ο Ολυμπιακός σκόραρε, όταν ο Φορτούνης έβγαλε μπαλιά-τρύπα στον Ελ Αραμπί, αυτός πλάσαρε αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Χασάν την έστειλε στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε, αλλά στο VAR φαίνεται ότι ο παίχτης καλύπτεται.

Τελικό 1-1 με τον Ολυμπιακό να γνωρίζει την πρώτη του απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα. Τώρα ακολουθεί η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και μετά την διακοπή οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο στο ''Γ. Καραϊσκάκης''.

Κίτρινες: Εραμούσπε, Κρίζμαν – Καμαρά

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πίρσμαν, Σιόντης (86’ Λιάσος), Καρτάλης (73’ Ντομίνγκεθ), Κάστρο, Νάουμετς (56’ Λέο), Παμλίδης (86’ Λώλης), Κρίζμαν.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά (46’ Φορτούνης), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς (69’ Χασάν), Ελ Αραμπί.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Τζολάκης -7

Ραφίνια -6

Σεμέδο -7

Μπα -6

Χολέμπας -6

Εμβιλά -5

Μπουχαλάκης -6

Καμαρά -6

Βαλμπουενά -7

Ραντζέλοβιτς -6

Ελ Αραμπί -8


Φορτούνης -8

Χασάν -7


Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -7



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου