Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

''Σπουδαίο'' αποτέλεσμα για την ομαδάρα του Φαν'τ Σχιπ! Ελλάδα-Κόσοβο 0-0 (Nations League)

Ένα ''σπουδαίο'' αποτέλεσμα πήρε η εθνική ομάδα του Φαντ΄τ Σχιπ η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως τέρματα 0-0 με το ''μεγαθήριο'' του Κοσόβου.

Η εθνική Ελλάδος κατάφερε και απέσπασε την λευκή ισοπαλία από αυτήν την σπουδαία ομάδα και έκανε ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον όμιλο, γιατί την πρώτη με αυτήν την εικόνα η εθνική Ελλάδος δεν την παίρνει.

Τώρα πέρα από την πλάκα της υπόθεσης η εθνική μας φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων και όσες ευκαιρίες δημιούργησε ήταν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης όταν και είχε και το χαμένο πέναλτι με τον Μπακασέτα στο 19' όταν και το απέκρουσε ο Μούριτς.

Ενώ στο 21' ο Μούριτς απέκρουσε τετ α τετ του Λημνιού. Στο 27' ο Παυλίδης σούταρε άουτ από δύσκολη θέση στην περιοχή, ενώ στο 33' ο σέντερ φορ της Εθνικής αστόχησε με κοντινή προβολή έπειτα από γύρισμα του Λημνιού. Και ως εκεί μιας η εθνική δεν έκανε τίποτα άλλο το αξιόλογο ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Κόσοβο είχε δύο κλασικές ευκαιρίες στο 46' και στο 52'. Στην πρώτη φάση ο Βλαχοδήμος είπε όχι σε τετ α τετ του Καστράτι και στην άλλη φάση ο Χατζηδιάκος απέκρουσε πάνω στην γραμμή το σουτ του Πατσαράντα.

Από εκεί και έπειτα το χάος και οι μόνοι που πήγαν να δώσουν λίγη ζωντάνια στην εθνική μας ήταν ο Μπουχαλάκης που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 62' και ο Φορτούνης που μπήκε ως αλλαγή στο 73'.

Το θέμα είναι όμως μέχρι πότε η εθνική Ελλάδος θα κάνει τα χατήρια των μάνατζερ και της ΕΠΟ;ως πότε θα ανεχόμαστε αυτή την εικόνα εμείς οι Έλληνες φίλαθλοι;

Επόμενη αναμέτρηση για την εθνική κόντρα στην Μολδαβάι εκτός έδρας στις 15/11 για την 5η αγωνιστική του Nations League.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελλάδα (Τζον Φαν'τ Σχιπ / 4-2-3-1): Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος (85' Λαμπρόπουλος), Σβάρνας, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Ζέκα (62' Μπουχαλάκης), Λημνιός (73' Πέλκας), Μπακασέτας (73' Φορτούνης), Μάνταλος (63' Φούντας), Παυλίδης.

Κόσοβο (Μπερνάρ Σαλάντες / 4-2-3-1): Μούριτς, Ντρέσεβιτς, Αλίτι, Βοιβόντα, Πατσαράντα, Σάλα, Λοσάι (34' Ρασκάι), Καστράτι, Τσελίνα (63' Χασάνι), Χαντεργκιονάι, Κολόλι (80' Ρασάνι).

Διαιτητής: Ρόι Ρέινσραϊμπερ (Ισραήλ)

Βοηθοί: Νάτι Ντοτάν (Ισραήλ), Ματιγιάχου Γιακόμποφ (Ισραήλ)

Τέταρτος: Εϊτάν Σμουέλεβιτς (Ισραήλ)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου