Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

«Αφιερωμένη σε Αλέφαντο, φιλάθλους και όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού»
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-0 και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Οι ερυθρόλευκοι με ηγέτη τον Καμαρά έκαναν την μεγάλη ανατροπή και πήραν μια πανάξια πρόκριση και ύστερα από τέσσερα χρόνια -λόγω εξυγίανσης και ατυχιών- θα διεκδικήσει και πάλι το κύπελλο Ελλάδος. Ο Πέδρο Μαρτίνς όπως και οι παίχτες της ομάδας αφιέρωσαν την πρόκριση στον θρυλικό Νίκο Αλέφαντο που χθες ''έφυγε'' από την ζωή!

Πέδρο Μαρτίνς.

«Αφιερωμένη σε Αλέφαντο, φιλάθλους και όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού»
«Καταρχάς θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου. Ξέρω πως περνούν δύσκολες στιγμές με αυτό και θέλω να αφιερώσω τη νίκη εκεί. Επίσης θέλω να αφιερώσω τη νίκη στους φιλάθλους μας και σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού και τους ανθρώπους του. Θέλω να εκφράσω την περηφάνια μου για την ομάδα με προσωπικότητα, χαρακτήρα και ψυχή που ότι και να γίνεται μπαίνει στο γήπεδο και κερδίζει.

Αξίζει συγχαρητήρια. Όσο περνάει η χρονιά είμαστε ευχαριστημένοι που έναν-έναν πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Είχαμε λιγότερες από 24 ώρες για να ετοιμάσουμε το ματς. Παρόλα αυτά προσαρμοστήκαμε στο β’ μέρος. Ο αντίπαλος προσπάθησε να μας αιφνιδιάσει και ενώ υπήρχαν πολλές διακοπές στο ματς. Καταφέραμε αυτό που κάνουμε συνήθως. Να επιβληθούμε στον αντίπαλό μας».

Για τον τελικό: «Καταρχήν ελπίζουμε να είναι τελικός με παρουσία του κόσμου. Να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να δώσουμε αίγλη στην διοργάνωση του Κυπέλλου που δεν την έχει τώρα».

Γιώργος Μασούρας.

«Είναι πολύ θετικό ότι ξεκινήσαμε τόσο καλά, μπήκαμε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια και έχουμε την ίδια σχεδόν φόρμα όπως πριν τον κορονοϊό.

Ο Καμαρά ξέρει πως παίζω κάνει παράλληλες σέντρες όπως μας έχει πει ο προπονητής, αν περάσει η μπάλα είμαι εκεί για να σκοράρω».

Μαντί Καμαρά.

«Ποτέ δεν σταματήσαμε να δουλεύουμε. Όλοι είχαμε στο μυαλό μας τους στόχους που έχουμε να πετύχουμε. Είμαστε όλοι πιστοί στο πλάνο μας, γιατί όλοι θέλουμε να πετύχουμε».

Στη συνέχεια, ο Καμαρά είπε για το γκολ του Μασούρα: «Δουλεύουμε πάρα πολύ στη τακτική, δουλεύουμε πολλά πράγματα στη προπόνηση, το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο».

Κώστας Φορτούνης.

«Σιγά, σιγά βρίσκω α πατήματά μου. Πέρασα μία δύσκολη περίοδο και το μόνο που χρειάζομαι είναι παιχνίδια».
Τέλος αναφέρθηκε και στην φάση του δεύτερου γκολ και το πως ξεκίνησε αυτή, για την οποία διαμαρτύρονται οι ανθρωποι του ΠΑΟΚ και τόνισε «Την μπάλα την είχε το στόπερ του ΠΑΟΚ και μας λέει ο διαιτητής εμένα και του παίκτη του ΠΑΟΚ ‘μπείτε μέσα’. Μπήκα και την έκλεψα. Δεν υπήρχε κάτι το αντικανονικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου