Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Ξεφτιλίκια από την ΕΠΟ! Δίχως κόσμο ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ!

Γελάει ο κόσμος με την ΕΠΟ! Χωρίς κόσμο η ρεβάνς με ΠΑΟΚ!
Γελάει ο κόσμος με τα ξεφτιλίκια της ΕΠΟ του Γραμμένου, καθώς αποφάσισε εντελώς αυθαίρετα να γίνουν οι επαναληπτικοί των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος δίχως την παρουσία κόσμου.
Πιο συγκεκριμένα την άλλη εβδομάδα είναι προγραμματισμένοι οι αγώνες του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και του Άρη με την ΑΕΚ σε ''Γ. Καραϊσκάκης'' και Χαριλάου αντίστοιχα και ο Γραμμένος θέλοντας να ικανοποιήσει τα αφεντικά του Σαββίδη και Μελισσανίδη αποφάσισε εντελώς πραξικοπηματικά οι δύο αγώνες να διεξαχθούν δίχως την παρουσία θεάτων, παρότι χθες στην συνεδριάση της Super League, όλες οι ομάδες συμφώνησαν στο να υπάρχουν θεατές στους εναπομείναντες αγώνες των πλέι οφ.
Μάλιστα για την απόφαση του αυτή ο Γραμμένος δεν συμβουλεύτηκε τις οδηγίες της αρμόδιας υγειονομικής υπηρεσίας του κράτους, αλλά γιατί τις οδηγίες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ διότι έτσι ήθελαν οι δύο σύμμαχοι της ''εξυγίανσης''.
Για την ιστορία ο Γραμμένος βρήκε σαν αιτιολογία ότι δεν θα προλάβουν σε πέντε ημέρες οι αρμόδιοι φορείς να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα και εμείς ρωτάμε ήρεμα, αν ο αγώνας γίνονταν σε Τούμπα και ΟΑΚΑ οι αρμόδιοι φορείς θα ήταν έτοιμοι; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου