Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Το τελευταίο ''αντίο'' σε έναν μεγάλο Ολυμπιακό, τον Νίκο Αλέφαντο!

Κηδεία Αλέφαντου: Αναστόπουλος, Δομάζος, Τσουκαλάς και πολλοί ...
Το τελευταίο ''αντίο'' σε έναν μεγάλο Ολυμπιακό και έναν μεγάλο άνθρωπο είπαν συγγενείς και φίλοι, καθώς και οι άνθρωποι της πολιτικής και αθλητικής ζωής του τόπου.
Ο Νίκος Αλέφαντος σε ηλικία 81 ετών ''έφυγε'' προ ημερών και σήμερα πραγματοποιήθηκε η κηδεία στο Α' Νεκροταφείο των Αθηνών.
Το φέρετρο του Νίκου Αλέφαντου ήταν σκεπασμένο με την ερυθρόλευκη σημαία, της ομάδας που άγαπησε με τόσο πάθος και στην ομάδα της οποία υπήρξε και παίχτης, αλλά και προπονητής τρεις φορές.
Στεφάνι στην κηδεία του έστειλε ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, η Θύρα 7 Ολλανδίας, η Θύρα 7 Λαμίας, από τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακό Σωκράτη Κοκκάλη και από πολλούw άλλους.
Το παρών στην κηδεία του Νίκου Αλέφαντου έδωσε ο Υπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγένακης, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης, ο Κώστας Καραπαπάς, ο γενικος γραμματέας των Βετεράνων του Ολυμπιακού Αντώνης Γλύκας, ο Αλέξης Κούγιας, ο Πέτρος Μαντούβαλος, ο Χρήστος Δάρας  κ.α.

Δείτε φωτογραφίες:
Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Νίκου Αλέφαντου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου