Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Στον Ολυμπιακό ο Ζάγια!

Δικός του και ο Ζάγια
Και δεύτερη μεταγραφή πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στο Χάντμπολ! Οι ερυθρόλευκοι μετά τον Τσούριτς έκαναν δικό τους και τον Γιόσιπ Ζάγια! Ο Ζάγια είναι και εκείνος Κροάτης και αγωνίζεται ως δεξί ίντερ. Ο Ζάγια υπέγραψε συμβόλαιο για έναn χρόνο με τον Ολυμπιακό. Προηγούμενη ομάδα του ήταν η κροατική Medvescak.

Δείτε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιόσιπ Ζάγια. Ο Κροάτης δεξιός ίντερ, (ημ. γέννησης, 1/5/2000, ύψος 2,00 μ.) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μονοετούς διάρκειας και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Χάντμπολ»

Προηγούμενες ομάδες

2016-2018: Ζagreb (Κροατία)

2018-2020: Medvescak (Κροατία)

Δείτε τις δηλώσεις του παίχτη στο osfp.gr:

«Όταν δέχθηκα την πρόταση από τον Ολυμπιακό, χάρηκα και ενθουσιάστηκα πάρα πολύ. Θα είναι η πρώτη μου χρονιά εκτός Κροατίας, αλλά ξέρω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει το πρωτάθλημα και τους στόχους που έχει θέσει. Ο Νέναντ Κλιάιτς, είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και θρύλος του κροατικού χάντμπολ και πιστεύω ότι θα μάθω πολλά καινούργια πράγματα από αυτόν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις και να παίζω με τη νέα μου ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου