Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Τώρα καταλάβαμε γιατί λύσσαξαν για την παύλα τα παιδιά! -19 και σύντομα τρίτη θέση!

Φωτιά στα μπατζάκια μας! Κόκκινη ήταν στον Γιαννούλη κ. Φωτιά!
Τώρα καταλάβαμε γιατί λυσσάξανε τα παιδιά με την περιβόητη παύλα! Ο ΠΑΟΚ από εκεί που πήγαινε για πρωτάθλημα με την αβάντα των παραρτημάτων και της διαιτησίας, ξαφνικά βρέθηκε στο -19 (αν νικήσει σήμερα ο Ολυμπιακός τον Άρη) και κινδυνεύει πλέον και η δεύτερη θέση.
Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος κόντρα στον Παναθηναϊκό του Δώνη, που με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο, δεν απείλησε ιδιαίτερα τους πράσινους.
Ο ΠΑΟΚ για μία ακόμη φορά δεν μπόρεσε να επικρατήσει σε ντέρμπι και αυτό αποδεικνύει το πόσο λίγη ομάδα αφού κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν έχει καμία νίκη, κόντρα στον Ολυμπιακό έχει μία ήττα και μία ισοπαλία, κόντρα στον Άρη μία ήττα και μία ισοπαλία, ενώ κόντρα στην ΑΕΚ έχει μια ισοπαλία και μία νίκη και αυτή με την βοήθεια της διαιτησίας. Δηλαδή σε δέκα ντέρμπι πρωταθλήματος έχει μόλις μία νίκη και αυτή ...χάρτινη.
Ο ΠΑΟΚ σε ότι αφορά τα πλέι οφ σε δύο αγώνες έχει μία ήττα και μία ισοπαλία και πλέον από εκεί που έλπιζαν ότι θα μειώσουν στους -4 (δεν υπολογίζουν την τιμωρία λόγω πολυϊδιοκτησίας), αναμένεται (αν νικήσει ο Ολυμπιακός σήμερα) να βρεθούν στο -19 ή στο -12 κατά την δική τους μέτρηση.
Πλέον γίνεται φανερό σε όλους μας γιατί τα παπαγαλάκια του είχαν λυσσάξει όλο αυτό το διάστημα να διακοπεί το πρωτάθλημα και να μπει μια παύλα. Διότι πολύ απλά έβλεπαν την κατρακύλα που έρχονταν και ήθελαν να σώσουν τα ασυμμάζευτα. Όμως για κακή τους τύχη αυτό δεν έγινε και αποδείχθηκε το πόσο ''μεγάλη'' ομάδα είναι στον αγωνιστικό χώρο.
Σε ότι αφορά το σημερινό παιχνίδι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 με τον ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος για ένα ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ο ρυθμός έπεσε αισθητά και δεν είχαμε ιδιαίτερα καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Στα της διαιτησίας τα γνωστά. Ο διαιτητής Φωτιάς και ο Διαμαντόπουλος του VAR έκλεισαν τα μάτια σε αγκωνιά του Γιαννούλη πάνω στον Γιόχανσον στις καθυστερήσεις του αγώνα. Όμως τα παπαγαλάκια είδαν την διαιτησία καλή και δεν σχολίασαν καν την φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου