Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Οι δηλώσεις των πρωταθλητών!

Μαρτίνς: «Θέλουμε αήττητο πρωτάθλημα»
Ο Ολυμπιακός μετά την νίκη του επί της ΑΕΚ με 1-2 μέσα στο ΟΑΚΑ επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά από δύο σερί σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι κόντρα σε όλους και σε όλα γύρισαν πίσω στο θρόνο τους και έφτασαν στα 45 πρωταθλήματα έναντι 39 που έχουν όλοι οι άλλοι μαζί. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες της ομάδας.

Πέδρο Μαρτίνς.

Μαρτίνς: «Θέλουμε αήττητο πρωτάθλημα»
«Ακόμα δεν είμαστε πρωταθλητές! Εκκρεμούν κάποιες αποφάσεις, δεν είναι οριστικές, συνεπώς εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας... Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το υπέροχο πρόσωπο που δείχνει αυτή η ομάδα στα πλέι οφ και όλη τη χρονιά. Δεν θέλουμε μόνο το πρωτάθλημα, αλλά να τελειώσουμε και τη σεζόν αήττητοι.

Με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη δεν είχαμε κάνει καλό πρώτο ημίχρονο. Έχουμε δώσει τρία ντέρμπι μέσα σε μία εβδομάδα, οπότε είναι λογικό να έχουμε μία κόπωση. Ιδίως κόντρα στην ΑΕΚ που είναι πολύ καλός αντίπαλος και σε κάνει να κουραστείς, οπότε λογικά έπεσε κάπως η απόδοσή μας στο δεύτερο. Θα έλεγα ότι με την ΑΕΚ κάναμε το καλύτερό μας πρώτο ημίχρονο και το χειρότερο δεύτερο.

Πραγματικά, είναι συλλογική δουλειά μας, η επιτυχία δεν οφείλεται μόνο σε έναν. Είναι συνολικά μια πολύ καλή χρονιά, έχουμε την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα, κάναμε πολύ καλή δουλειά και είχαμε καλή παρουσία σε όλα τα επίπεδα, άρα δεν χρειάζεται να ξεχωρίσουμε κάποιον.

Η μόνη εξαίρεση είναι ο Κώστας (σ.σ. Φορτούνης), ο οποίος έλειπε πολύ καιρό και έχει γυρίσει σε εξαιρετική κατάσταση. Γνωρίζουμε ποιος είναι ο Φορτούνης, ξέρουμε πολύ καλά τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο και ανυπομονούμε να τον δούμε να συνεχίσει να το κάνει».

Κώστας Φορτούνης.

«Δείξαμε από την αρχή του παιχνιδιού ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Με εξαίρεση τα τελευταία 20 λεπτά που ήταν λογικό η ΑΕΚ να μας πιέσει. Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα.
Δεν πανηγυρίσαμε, γιατί ξέρουμε ότι μπροστά μας έχουμε ακόμα παιχνίδια. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε ακόμα τρεις στόχους μπροστά μας».

Μαντί Καμαρά.

«Είμαι ευτυχισμένος... Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Δεν μας ενδιαφέρει με ποια ομάδα παίζουμε. Για εμάς είναι το ίδιο. Ο στόχος μας είναι πάντα να κερδίζουμε, είτε έχουμε τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, την ΑΕΚ ή τον Παναθηναϊκό...
Εμείς ακολουθούμε τις συμβουλές του προπονητή και είμαστε συνηθισμένοι να κάνουμε ό,τι μας πει».

Και πρόσθεσε, για το αν θα μείνει για πάντα στο μυαλό του ο Ολυμπιακός: «Φυσικά και θα τον θυμάμαι για πάντα. Θα ευγνωμονώ πάντα τον Ολυμπιακό. Είναι η ομάδα που μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξω στο Champions League, που ήταν το όνειρό μου, να κατακτήσω πρωτάθλημα και να πετύχω όσα ονειρευόμουν. Θα τα δίνω όλα σε κάθε αγώνα για να ανταποδώσω τα όσα μου έχει προσφέρει».

Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

«Ένας επιθετικός έχει σκοπό να βάζει γκολ. Ο μεγάλος αριθμός ήταν πάντα στόχος μου. Όσα γκολ και να βάζω, πάντα έχω επιθυμία να βάλω κι άλλα. Είναι θέμα δουλειάς... Έχουμε τον ευρωπαϊκό αγώνα, θέλουμε να περάσουμε, είναι σημαντικός στόχος. Είμαι ευτυχισμένος και θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου