Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

10 χρόνια Βαγγέλης Μαρινάκης! 10 χρόνια επιτυχιών και τίτλων για τον Θρύλο!


Ο Μαρινάκης και οι… κούπες του (pics)
Σαν σήμερα στις 18/6/2010 ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου από τον Σωκράτη Κόκκαλη και γίνεται ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού.
Σήμερα στις 18/6/2020 συμπληρώνονται ακριβώς δέκα χρόνια από τότε που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε την ηγεσία του Ολυμπιακού, σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τον σύλλογο. Σε μια εποχή που η ομάδα είχε αρκετά χρέη και έπρεπε να βγει κάποιος μπροστά και να επενδύσει πολλά εκατομμύρια έτσι ώστε ο σύλλογος να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή.
Και ευτυχώς για όλους μας και ευτυχώς για την ομάδα, ο άνθρωπος βρέθηκε και τον έλεγαν ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ και ο οποίος με το καλημέρα έβαλε πολλά εκατομμύρια, ξεχρέωσε τα χρέη της ομάδας και την ίδια ακριβώς χρονιά ο Θρύλος επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Ο Ολυμπιακός επί εποχής Μαρινάκη κατέκτησε 7 πρωταθλήματα σε 9 χρόνια -ενώ αναμένονται να γίνουν 8 με το φετινό- ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Ολυμπιακού της σεζόν 1997-2003, όπου και πάλι κατακτήθηκαν 7 σερί πρωταθλήματα.
Επιπλέον οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν τρία κύπελλα Ελλάδος και ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη ανέβηκε στην 30η θέση στο ranking των ομάδων της UEFA, επίδοση που αποτελεί την καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου, νικώντας μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρού όπως την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ, την Γιουβέντους, την Μπενφίκα, την Μίλαν, την Ντόρτμουντ, την Άτλετικο Μαδρίτης, την Μαρσέιγ. Παράλληλα απέκλεισε την Άρσεναλ από την συνέχεια του Europa League με ἐνα τρελό διπλό μέσα στο Λονδίνο.
Επίσης επί προεδρίας Μαρινάκη ήρθαν στην ομάδα σπουδαίοι ποδοσφαιριστές όπως ο Ριέρα, ο Ρόμενταλ, ο Σαβιόλα, ο Καμπιάσο, ο Μακούν, ο Βαλμπουενά, ο Καρντόσο, ο Αμπιντάλ, ο Ντομίνγκεζ, ο Ιμπαγάσα, ο Φουστέρ κ.α.
Με τον Μαρινάκη επιπλέον ήρθε επίσης και ένας σπουδαίος προπονητής που είναι ακόμη στο τιμόνι της ομάδας, ο λόγος για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο El Professor ήρθε πέρσι στην ομάδα η γνωστή μαφία του έκλεψε το πρωτάθλημα, όμως η διοίκηση του έδειξε και πάλι εμπιστοσύνη και φέτος η ομάδα παίζει μπαλάρα και η ομάδα θα επιστρέψει στην κορυφή.
Επίσης θα ήταν άδικο να μην αναφέρουμε και την τεράστια προσφορά του Μαρινάκη στον Ερασιτέχνη που με την βοήθεια του, ο Ολυμπιακός σαρώνει τα πάντα στην Ελλάδα και ταυτόχρονα κατακτάει κούπες και στην Ευρώπη.

ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου