Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

''Βόμβες'' Κούγια κατά Αλαφούζου!

«Βόμβες» Κούγια για Αλαφούζο, πολυιδιοκτησία και Ξάνθη! | to10.gr
Σε απίστευτες καταγγελίες προχώρησε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ και γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. Ο Κούγιας στις καταγγελίες του κάνει αναφορά και σε Πατέρα και Ντογιάκο και όλα αυτά πριν τις εκλογές της προεδρίας της Super Legaue. Ενώ έκανε αναφορά και στην Ξάνθη, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να είναι συμμετέχει καν στην ψηφοφορία καθότι αποδείχτηκε ότι ανήκει στην οικογένεια Σαββίδη.
Για την ιστορία πρόεδρος της Super Legaue ανακηρύχτηκε Μπουτσικάρης ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ με 8 ψήφους (υπέρ του ψήφισαν ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ξάνθη, Βόλος, Λαμία, Παναιτωλικός,ΟΦΗ), ενώ η υποψηφιότητα Κούγια είχε 5 ψήφους (Ολυμπιακός, Λάρισα, Πανιώνιος, Άρης, Ατρομητος) και λευκό ψήφισε ο Αστέρας Τρίπολης.

Δείτε τις καταγγελίες του Κούγια:

«Είσαι ένας διεφθαρμένος. Κρυβόσουν μήνες στο Λονδίνο. Και μαζί με τον Πατέρα και τον Ντογιάκο στήσατε τον Μαρινάκη για να τον βάλετε φυλακή με όλους τους στημένους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ!
Από εκεί και πέρα, ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε επίθεση κατά και του Μπουτσικάρη, ο οποίος με 8 ψήφους είναι νέος πρόεδρος της Λίγκας. Για την ακρίβεια, ο Κούγιας τόνισε: «Ήσουν δικηγόρος του Τσακογιάννη και του Σταθάκη. Ένα παιδί για τα θελήματα».
Δείτε την αναφορά του Κούγια για την Ξάνθη:
«Θα καταγγείλω τις διαδικασίες γιατί εγώ δεν παίρνω τηλέφωνο τους Προέδρους όπως ο κύριος Αλαφούζος να τάζω τηλεοπτικά συμβόλαια για να επηρεαστούν οι εκλογές» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στην τελεσίδικη απόφαση της πολυιδιοκτησίας και στο ότι η Ξάνθη δεν θα έπρεπε να είναι καν στο πρωτάθλημα, όχι να ψηφίζει κιόλας!
«Κακώς συζητάμε για πρόγραμμα πλέι άουτ με την Ξάνθη. Οριστικά έχει κριθεί ότι ανήκει στην οικογένεια Σαββίδη. Έχουμε ένα απαράδεκτο καθεστώς πολυιδιοκτησίας και η Ξάνθη δεν έπρεπε να παίζει στο Πρωτάθλημα και δεν έπρεπε και να ψηφίζει στη διαδικασία εκλογής Προέδρου. Η ΑΕΛ επιφυλάσσεται για όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου