Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Μαρτίνς: «Η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο»
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του Άρη στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και διατηρήθηκε στο +17 από την δεύτερη ΑΕΚ και στο +19 από τον τρίτο ΠΑΟΚ.
Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και πέτυχε τρία γκολ, ενώ στο δεύτερο κατέβασε ταχύτητες, καθώς έκανε και συντήρηση δυνάμεων. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες της ομάδας.

Πέδρο Μαρτίνς.

Μαρτίνς: «Η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο»
«Η ομάδα δεν είχε ένταση. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, αξίζαμε τη νίκη, αλλά δεν κάναμε την εμφάνιση που είχαμε πραγματοποιήσει στην Τούμπα».
Για τον Καμαρά, υπογράμμισε: «Πραγματικά, ο Καμαρά μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις! Είμαστε μια ομάδα με πολλούς αυτοματισμούς και έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε διάφορες αλλαγές... Με το 4-3-3 έχουμε μια επιλογή παραπάνω».

Και συμπλήρωσε: «Το σκορ μας επέτρεψε να κάνουμε αλλαγές... Έχουμε δύσκολη συνέχεια και δώσαμε την ευκαιρία και σε άλλα παιδιά να παίξουν. Τους χρειαζόμαστε όλους για τη συνέχεια. Μας λείπει πολύ ο κόσμος μας! Το ποδόσφαιρο είναι νεκρό χωρίς τον κόσμο. Είναι μία μεταβατική περίοδος και πρέπει να κάνουμε υπομονή. Χρειαζόμαστε τον κόσμο».

Τέλος, για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δήλωσε: «Πράγματι, το αντιμετωπίζουμε σαν ένα ακόμη παιχνίδι που παίρνουμε τρεις βαθμούς... Θα είναι δύσκολο για μας που θα παίξουμε τόσο γρήγορα το Κύπελλο. Θα έπρεπε να δώσουν περισσότερη αξία στην διοργάνωση του Κυπέλλου. Θα έπρεπε όλοι να έχουν τις ίδιες μέρες για να ξεκουραστούμε».

Παπέ Σισέ.

«Είναι μια σημαντική νίκη. Είμαστε ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας... Είμαστε στον σωστό δρόμο. Η ομάδα έχει τρεις διοργανώσεις, όλοι οι παίκτες πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες μας! Είναι περίεργη και δύσκολη η κατάσταση. Θέλαμε να γιορτάσουμε με τους φιλάθλους μας το πρωτάθλημα».

Καφού.

«Έλειψα πολύ καιρό από τους αγωνιστικούς χώρους και σήμερα είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία μου στον αγώνα. Ήμασταν καλύτεροι, δουλέψαμε πολύ την περίοδο της καραντίνας και νομίζω ότι αποδείξαμε ότι διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα».

Ερωτηθείς για τον Καμαρά, είπε: «Έχει ταλέντο και όλοι ξέρουμε ότι είναι πολύ καλός. Δουλεύει πολύ στο γήπεδο και βοηθάει την ομάδα».

Και συμπλήρωσε: «Είμαι εδώ για τον Ολυμπιακό, για την ομάδα για τον προπονητή. Δουλεύω για να κάνω ό,τι χρειάζεται προκειμένου να βοηθήσω. Δεν ξέρω αν θα παραμείνω και τη νέα σεζόν, αλλά είναι κάτι που εγώ θα το ήθελα πολύ».

Μαντί Καμαρά.

 «Είναι η πρώτη φορά που ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σκοράρω δύο φορές σε ένα παιχνίδι».
Για του αν του ταιριάζει ο πιο επιθετικός ρόλος, είπε: «Είναι μία θέση που παίζω από παιδί. Νιώθω καλά σε αυτή τη θέση και νομίζω ότι μου ταιριάζει».

Για τη σκληρή δουλειά που έκανε στο διάστημα της καραντίνας, υπογράμμισε: «Είμαστε επαγγελματίες και αυτό έπρεπε να κάνουμε. Έπρεπε να δουλεύουμε πολύ γιατί έτσι μπορείς να διατηρηθείς σε καλή κατάσταση και να διατηρήσεις τη θέση σου».

Για τη βαθμολογική διαφορά του Θρύλου, δήλωσε: «Αυτό που κάνουν οι μεγάλες ομάδες είναι να μην κοιτάζουν τι κάνουν οι αντίπαλοι. Εμείς κοιτάμε τι κάνουμε εμείς! Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε τη νίκη σε κάθε ματς».

Για το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες του εξωτερικού και πως καταφέρνει να μένει συγκεντρωμένος, ανέφερε: «Αυτό που θέλω είναι να κερδίσω τον τίτλο με τον Ολυμπιακό. Είμαι εδώ και σκέφτομαι μόνο αυτό. Ο Ολυμπιακός μου έχει προσφέρει πολλά και θέλω να τον βοηθήσω. Χάρη στον Ολυμπιακό γνωρίζουν το όνομα μου στο εξωτερικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου