Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

«Απίστευτη βραδιά, δείξαμε ποιοι είμαστε»
Ο Ολυμπιακός παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-2 από την περσινή φιναλίστ του τσάμπιονς λιγκ, Τότεναμ κατάφερε και έκανε το ανατροπή. Ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι είναι μια δυνατή ευρωπαϊκή ομάδα και ότι όλοι οι αντιπαλοί του, τον σέβονται και τον εκτιμούν. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες της ομάδας.

Πέδρο Μαρτίνς.

«Απίστευτη βραδιά, δείξαμε ποιοι είμαστε»
Για τον βαθμό ισοπαλίας με τον τρόπο που ήρθε:
«Νομίζω πως σήμερα ξεκινήσαμε πολύ θετικά. Πολύ δυνατά και με σπουδαία προσωπικότητα. Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία. Ήμασταν κυρίαρχοι μέχρι να δεχθούμε το πρώτο γκολ. Από 2 ατομικά λάθη δεχθήκαμε τα 2 λάθη. Η ομάδα αντέδρασε και μείωσε το σκορ. Μετά βάλαμε και το 2ο γκολ. Δείξαμε μεγάλη προσωπικότητα απέναντι σε έναν μεγάλο και δυνατό αντίπαλο. Ήμασταν ανώτεροι τακτικά. Θα μπορούσαμε να είχαμε μειώσει νωρίτερα. Κυνηγήσαμε το σκορ μέχρι το τέλος αλλά και τη νίκη. Νομίζω ότι αύριο όταν θα γίνει κριτική όλοι θα πουν πως η Τότεναμ δεν πήγε τόσο καλά ενώ εμείς πήγαμε. Ήμασταν έξυπνοι και ανώτεροι τακτικά. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που αύριο δεν θα μπορεί να πει το ίδιο για τον εαυτό της».
Για το επίπεδο απόδοσης:
«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση και την προσπάθειά μας. Την αντίδρασή μας απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και φυσικά είναι ένα καλό σκορ. Όμως σήμερα στον πάγκο νιώθαμε στον πάγκο ότι ίσως μπορούσαμε και κάτι καλύτερο. Αυτή είναι η αίσθηση στα αποδυτήριά μας».
Για το πως ο Ολυμπιακός κατάφερε να είναι ανώτερος τακτικά από την περσινή φιναλίστ του Champions League με τέτοιο μπάτζετ:
«Δεν θέλω να σταθώ στα νούμερα, τα συμβόλαια και τα μπάτζετ. Αυτά δεν κερδίζουν τίποτα από μόνα τους. Έχουμε φιλοδοξία και ποιότητα και δουλεύουμε πάρα πολύ και βιώσαμε μία πολύ καλή ευρωπαϊκή βραδιά. Δείξαμε ποιοι είμαστε. Δείξαμε θέληση και έχουμε πολλή δουλειά ακόμα μπροστά μας».
Για τον κόσμο του Ολυμπιακού:
«Νομίζω ότι υπάρχει η εμπιστοσύνη του κόσμου. Οφείλεται στην ποιότητά μας και στην δουλειά. Όταν ο κόσμος βλέπει την προσπάθειά μας και σε τέτοιο παιχνίδι όπου ο αντίπαλος αξιοποιεί τα ατομικά λάθη μας, έχει σημασία. Η στήριξη του κόσμου και η εμπιστοσύνη είναι για την διάθεση που δείχνουμε και την προσπάθεια και την δουλειά μας. Ο κόσμος μας ήταν τρομερός. Απίστευτη βραδιά. Επίσης για τον Σισέ με το πρόβλημά του. Είναι και για αυτόν η σημερινή βραδιά. Του στέλνω μία μεγάλη αγκαλιά και τα καλύτερα».
Ματιέ Βαλμπουενά.
«Είμαι ικανοποιημένος για τον εαυτό μου, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι για την εμφάνισή μας, δείξαμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα αντιδρώντας μετά το 0-2, αλλά είμαστε και λίγο στενοχωρημένοι γιατί πιστεύω πως θα μπορούσαμε να πετύχουμε και τρίτο γκολ. Μπορούμε όμως να είμαστε ικανοποιημένοι με την προσπάθειά μας.
Στόχος μας είναι να προκριθούμε, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε δύσκολους αντιπάλους. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε την προσπάθειά μας, να έχουμε μια καταπληκτική απόδοση όπως σήμερα και να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας», πρόσθεσε.
Τέλος για τον κόσμο του Ολυμπιακού είπε: «Είναι καταπληκτικοί, πάντα είναι υπέροχοι και είναι ο δωδέκατος παίκτης μας. Όταν ακούς το όνομά σου νιώθεις ένα υπέροχο συναίσθημα».
Ντανιέλ Ποντένσε.
«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και δημιουργήσαμε ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να σημειώσουμε περισσότερα τέρματα και να πάρουμε τη νίκη. Δυστυχώς κάναμε κάποια λάθη και δεχτήκαμε τα γκολ, αλλά αντιδράσαμε και μπορούσαμε να πετύχουμε και την ανατροπή.
Σίγουρα η Τότεναμ είμαι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι η φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, αλλά και εμείς δείξαμε το πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε. Δείξαμε την αξία μας και μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και τη νίκη.
Στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί, έχουμε αυτοπεποίθηση και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα στην διοργάνωση».
Κώστας Τσιμίκας.
«Πιστεύω πως με βάση τις ευκαιρίες μπορούσαμε να νικήσουμε. Δεν έγινε, αλλά όλα τα παιδιά έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο. Το ξεχνάμε όμως, πάμε στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπου πρέπει να τα δώσουμε όλα», είπε αρχικά, για να συνεχίσει: «Οι ομάδες αυτές έχουν έναν άλλο ρυθμό. Το ένα γκολ ήρθε από πέναλτι και το άλλο από λάθος. Δεν είναι θέμα συγκέντρωσης νομίζω. Συνεχίζουμε και μαθαίνουμε». Σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό του στην αρχή του ματς είπε: «Με πάτησε ο αντίπαλος, αλλά δεν είναι κάτι. Όλα καλά».
Ρούμπεν Σεμέδο.
«Όλοι οι παίκτες θέλουν να αγωνιστούν στο Champions League, έτσι κι εγώ. Θεωρώ πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Πιστεύω πως κάναμε πολύ καλή δουλειά».
Ομάρ Ελαμπντελαουί.
«Πιέσαμε πολύ, είχαμε δυνατό χαρακτήρα και θέληση. Θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικό ξεκίνημα, όμως ήμασταν αποφασιστικοί και το γυρίσαμε. Σε όλο το παιχνίδι νιώθαμε ήρεμοι, γιατί πιστεύαμε στις δυνάμεις μας κι αυτός ήταν ο τρόπος για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι.
Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού ακόμα και με το 0-2 εις βάρος μας και ξέραμε πως αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, θα τα καταφέρναμε, όπως και έγινε. Η νοοτροπία και η θέλησή μας ήταν αυτά που μας βοήθησαν, ενώ και ο κόσμος μας βοήθησε, είναι πολύ σημαντικό για μας το Καραϊσκάκη.
Διαμορφώθηκε μεγάλη διαφορά, ωστόσο το γκολ του Ποντένσε ήρθε στο σωστό σημείο. Είμαστε στον σωστό δρόμο, το αποτέλεσμα αυτό θα μας βοηθήσει ψυχολογικά, αν και πρέπει τώρα λίγο χρόνο να συνέλθουμε. Ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα κι εκεί θα αφοσιωθούμε τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου