Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Άγριο γλέντι του Άρη στα ''μωρά'' του Δώνη! Άρης-ΠΑΟ 4-0

Πώς τους… πετσοκόψατε έτσι;
Μεγάλο γλέντι είχε απόψε στο Χαριλάου. Ο Άρης με κορυφαίο τον Φετφατζίδη που πέτυχε γκολ και έβγαλε και δύο ασίστ νίκησε 4-0 τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ακόμα αγνοεί την νίκη στο πρωτάθλημα τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.
Τα θρυλικά ''μωρἀ'' του Δώνη ήταν άφαντα για ένα ακόμη παιχνίδι και έφαγαν σε ρυθμούς ρελαντί τέσσερα γκολ από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Και πλέον η καρέκλα του Δώνη, αλλά και του Νταμπίζα τρίζει για τα καλά, μια εβδόμαδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Να θυμίσουμε ότι την επόμενη εβδομάδα έχουμε ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟ-Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και το ενδιαφέρον δεν θα είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και το εξωαγωνιστικό, διότι προβλέπεται σε πιθανό γκολ του Ολυμπιακού να ζήσουμε τα περσινά με τους σημαιοφόρους να εισβάλουν στο γήπεδο και να παίρνουν τα σημαιάκια του κόρνερ.
Για την ιστορία ο Φετφατζίδης στο 20' έκανε το 1-0, με τον Βέλεθ στο 44' να σημειώνει το 2-0 έπειτα από ασίστ του Φετφατζίδη. Ο Ντιγκινί στο 55' έκανε το 3-0 και πάλι με ασίστ ου Φετφατζίδη, ενώ στο 65’ ο Ιντέγε πέτυχε το 4-0.


ΑΡΗΣ (Τερζής): Κουέστα, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Βέλεθ (83’ Δεληζήσης), Ροζ, Ματίγια, Σάσα Λούκας, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα (63’ Λάρσον), Φετφατζίδης (73’ Μαντσίνι), Ιντέγε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα (69’ Περέα), Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης (46’ Κολοβός), Δώνης, Ζαχίντ (59’ Χατζηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάνης,  Μπουζούκης, Μακέντα.
ΥΓ. Ο διαιτητής Φωτιάς δεν απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Μακέντα στο 87' για χτύπημα εκτός φάσης στον Σάσα. Και βέβαια αν δέχονταν κόκκινη ο Μακέντα θα απουσίαζε και από το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό.
ΥΓ2. Και όμως το καλοκαίρι ειπώθηκε και αυτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου