Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Συνεχίζεται η ''εξυγίανση''! Δεν απεβλήθει με κόκκινη ο Μακέντα και παίζει με Ολυμπιακό!

Μακέντα Σάσα αποβολή ΑΡΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Συνεχίζονται τα ''καλά'' της ''εξυγίανσης'' και αυτήν την εβδομάδα. Σε ένα ακόμη παιχνίδι είδαμε διάφορες ''ομορφιἐς'' και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα Άρης-ΠΑΟ.
Εκεί όπου ο Άρης επιβλήθηκε 4-0 του ανύπαρκτου Παναθηναϊκού και βυθίζοντας τον ακόμα πιο κάτω στην βαθμολογία και όχι μόνο.
Βέβαια ο διαιτητής Φωτιάς δεν θέλησε να περάσει απαρατήρητος από αυτόν τον αγώνα και θέλησε να βάλει και αυτός μια πινελιά. Και πιο συγκεκριμένα στο 87' της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός μειώνει το σκορ σε 4-1 με τον Παρέα. Ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το var, ακύρωσε το γκολ, ορθά γιατί στο ξεκίνημα της φάσης υπάρχει φάουλ εκτός φάσης του Μακέντα στον Σάσα.
Όμως το χτύπημα ήταν έκτος φάσης, όπως αναφέραμε και ο διαιτητής δεν θα έπρεπε να δείξει την κίτρινη κάρτα, αλλά την κόκκινη. Με συνέπεια να αποβληθεί από τον αγώνα και να χάσει το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.
Και είναι απορίας άξιο πως είναι δυνατόν να βλέπει ο διιατητής το var την ξεκάθαρη φάση και να μην αποβάλει τον παίχτη; επομένως σε αυτήν την φάση δεν υπάρχει ανθρώπινο λάθος, αλλά σκοπιμότητα.

Όπως και να έχει είτε με Μακέντα, είτε χωρίς ένας σοβαρός Ολυμπιακός τους έχει για πλάκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου