Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

«Δική μου η ευθύνη, γρήγορα να γυρίσουμε το τσιπ»
Ο Ολυμπιακός δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αυτή ήταν και η πρώτη γκέλα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες της ομάδας.

Πέδρο Μαρτίνς.

«Δική μου η ευθύνη, γρήγορα να γυρίσουμε το τσιπ»
Για την επιλογή της ίδιας 11άδας που έπαιξε και με την Τότεναμ και την κόπωση:
«Δεν πιστεύω πως συνέβη αυτό. Η κούραση δεν μπορεί ν' αποτελέσει δικαιολογία. Κάναμε παιχνίδι που δεν είχε πρωτοβουλία και ένταση, δεν είχαμε συγκέντρωση, κάναμε λάθη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε με ψυχή. Η ευθύνη είναι δική μου γιατί η κούραση δεν αποτελεί δικαιολογία για ένα τέτοιο ματς. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο πολύ διαφορετικά».
Για το αποτέλεσμα κι αν είναι κακό για τον Ολυμπιακό:
«Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό. Παρόλο που ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος, μπορεί να μη διανύει καλή περίοδο, όμως εμείς δεν είχαμε τη συμπεριφορά και την απόδοση που θέλαμε. Πριν τέσσερις μέρες είχαμε δείξει πολύ διαφορετικό πρόσωπο και αυτό δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Πρέπει γρήγορα να γυρίσουμε το τσιπ».
Για το σημείο μετά το γκολ του Γκερέρο που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός:
«Κυνηγήσαμε την αντίδραση παρά την πρόληψη. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με ψυχή και κυνήγησε το παιχνίδι πιο έντονα. Ο Ολυμπιακός δεν κυνήγησε το παιχνίδι, έδειξε συμπεριφορές που δεν πρέπει να δείχνει και έδειξε πράγματα που δεν πρέπει».
Για τον τίτλο του φαβορί πριν τη σέντρα και το ενδεχόμενο υποτίμησης του Παναθηναϊκού:
«Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμήσαμε τον Παναθηναϊκό. Ξέραμε ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί είναι ένα ντέρμπι. Ήμασταν πολύ διαφορετικοί... Από το πρώτο λεπτό δεν καταφέραμε να πάρουμε τον έλεγχο και να είμαστε όπως φανήκαμε με την Τότεναμ. Δεν καταφέραμε να παίξουμε με ένταση. Δεν έχει να κάνει με κούραση, αλλά με λόγους συμπεριφοράς. Δεν ήμασταν κυρίαρχοι όπως θέλουμε να το κάνουμε... Απλά δεν είχαμε συγκέντρωση, δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο».
Για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και το παράδειγμα της ομάδας μπάσκετ:
«Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις του προέδρου μας...».
Μιγκέλ Γκερέρο.
«Η κούραση δεν είναι δικαιολογία για την εμφάνισή μας. Ήμασταν πανέτοιμοι για το ματς. Κάναμε λάθη, πήραμε κακές αποφάσεις και θα πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο αν θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές. Με την Τότεναμ κάναμε ένα πολύ παιχνίδι, μας βγήκε ό,τι προσπαθήσαμε. Σήμερα δεν έγινε αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής το πρόσημο είναι θετικό στα παιχνίδια που έχουμε δώσει. Είμαστε πιο δεμένοι σε σχέση με πέρυσι και μπορούμε να παλέψουμε και για μια καλή πορεία στην Ευρώπη και για το πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσπάθεια αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν έχουμε την αίσθηση πως κερδίσαμε ένα βαθμό αλλά ότι χάσαμε δυο βαθμούς. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του και πρέπει να βελτιωθούμε».
Κώστας Τσιμίκας.
Για το παιχνίδι:
«Μας έλειψε η φρεσκάδα, δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο , δίκαιο το αποτέλεσμα».
Τι είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού στο ημίχρονο ο Μαρτίνς:
«Πρέπει να μπούμε στο ματς, τίποτα δεν χαρίζεται, δεν το κάναμε και έληξε ισοπαλία».
Αν περίμενε να παίξει ο Παναθηναϊκός με αυτόν τον τρόπο:
«Τον περιμέναμε τον Παναθηναϊκό να παίξει έτσι , το ήθελε περισσότερο, μας έλειψε η συγκέντρωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου