Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Διπλό για γέλια του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι!

«Koιμήθηκε» η άμυνα του Ατρομήτου, «διπλό» ο ΠΑΟΚ
Λίγο από όλα είχαμε στην αναμέτρηση του Ατρομήτου-ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Έγιναν τα πάντα ...εντελώς τυχαία υπέρ των φιλοξενούμενων, με σκοπό ο ΠΑΟΚ να φυγεί με το διπλό από το Περιστέρι. Όλα αυτά στο καιρό της ''εξυγίανσης''.
Ακυρωθέν γκολ του Ατρομήτου στο ξεκίνημα του αγώνα. Μια φάση ακριβώς ίδια με τον αγώνα ΠΑΟΚ-Πανιώνιος, αλλά βέβαια εκεί η ''εξυγίανση'' μέτρησε το γκολ καθότι αυτό αφορούσε τον ΠΑΟΚ. Γκολ οφσάιντ -έστω και πολύ οριακό-υπέρ του ΠΑΟΚ με τον Άκπομ. Δεύτερο γκολ με ένα μακρινό σουτ του Μάτος, με την μπάλα να φεύγει μέσα από τα χέρια του Θεοδωράκη του τερματοφύλακα του Ατρομήτου. Να μειώνει ο Ατρόμητος με τον Βέλλιο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Μανούσο να υποδεικνύετε ως οφσάιντ ενώ καλύπτεται δύο μέτρα και το γκολ να ...μετράει μέσω var.
Να ισοφαρίσει ο Ατρόμητος στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 52' και πάλι με τον Βέλλιο και τελικά να βάζει γκολ ο ΠΑΟΚ στο 92' με τον Κρέσπο με όλη την άμυνα του Ατρομήτου να ...κοιτάζει απαθής τον σκόρερ.

Είπαμε η ''εξυγίανση'' στα καλύτερα της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου