Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Πρεμιέρα με το δεξί για τους Βαυαρούς! Μπάγερν Μονάχου-Ερυθρός Αστέρας 3-0

Μπάγερν – Ερυθρός Αστέρας 3-0: Ξέσπασε στο φινάλε (vid)
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε 3-0 τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Βαυαροί παρά τα τρία γκολ και τα τρία δοκάρια τους στο παιχνίδι δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και δυσκολεύτηκαν για 81' κόντρα στην σερβική ομάδα.
Τα γκολ της Μπάγερν Μονάχου πέτυχαν οι Κομάν στο πρώτο, Λεβαντόφσκι και Μίλερ προς το τέλος του αγώνα.
Στο 34' ο Πέρισιτς με σέντρα από τα αριστερά, βρήκε τον Κομάν που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έβαλε τους Βαυαρούς μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γερμανοί είχαν την κατοχή μπάλα και τις ευκαιρίες, έχοντας μάλιστα δύο δοκάρια με τους Τολισό στο 53' και Πέρισιτς στο 65'. Στο  78' οι Σέρβοι έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Μάριν αστόχησε με σουτ από κοντά.  Στο 81' το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε όταν ο Λεβαντόφσκι αξιοποίησε λάθος της αντίπαλης άμυνας και σκόραρε γλιστρώντας για το 2-0. Ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μίλερ πέτυχε το τρίτο της ομάδας του γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:
Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Ζίλε, Παβάρ, Κίμιχ, Ερναντές, Τιάγκο, Τολισό (65' Χάβι Μαρτίνεθ), Κουτίνιο (83' Μίλερ), Πέρισιτς (66' Γκνάμπρι), Κομάν, Λεβαντόφσκι
Ερυθρός Αστέρας (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπόργιαν, Μιλούνοβιτς, Γιάντερ, Ντέγκενακ, Γκόμπελιτς, Φαν λα Πάρα, Μάριν, Κάνιας, Γιόβαντσιτς (62' Βούλιτς), Γκαρσία (83' Βουκάνοβιτς), Πάβκοβ (70' Μποάκιε).
Επόμενη αγωνιστική (1 Οκτωβρίου)
Τότεναμ – Μπάγερν
Ερ. Αστέρας - Ολυμπιακός
2ος ΟΜΙΛΟΣ
1. Μπάγερν 3 (3-0)
2. Ολυμπιακός     1 (2-2)
3. Τότεναμ 1 (2-2)
4. Ερ. Αστέρας 0 (0-3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου