Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη η έκτη τηλεοπτική άδεια!

ΕΣΡ: Η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του Βαγγέλη Μαρινάκη οριστική δικαιούχος της 6ης τηλεοπτικής άδειας
Είναι πλέον οριστικό και επίσημο! Μετά από συνεδρίαση του ΕΣΡ, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία ότι η έκτη τηλεοπτική άδεια, εθνικής εμβέλειας θα είναι η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Να τονίσουμε επίσης ότι κατά την διάρκεια της προκήρυξης δεν υπήρξε κανένα άλλο ενδιαφέρον για την απόκτηση άδεια πλην της Alter ego.

Δείτε σχετικά:

«Η Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου, συνήλθε σε συνεδρίαση στην αίθουσα «Ροδόλφος Μορώνης» την Τρίτη 17.9.2019 και ώρα 14:00 προκειμένου να συζητήσει επί του κατωτέρω θέματος. Συγκροτήθηκε από τους: Αθανάσιο Κουτρομάνο, πρόεδρο και τα μέλη Καλλιόπη Διαμαντάκου, Νικόλαο Κιάο, Γιώργο Πλειό, Γεώργιο Σαρειδάκη και Βασίλειο Καραποστόλη. Απουσιάζει το μέλος Ευαγγελία Μήτρου, το οποίο είχε κληθεί νομίμως. Χρέη γραμματέως εκτέλεσε η Αναστασία Μαραζίδου, υπάλληλος του ΕΣΡ. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η σύνταξη του οριστικού καταλόγου των δικαιούχων για τη χορήγηση άδειας παρόχου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου, σύμφωνα με το άρθρο 13 του Ν. 4339/2015 και το Στοιχείο 7.1 της Προκήρυξης 1/2019 του ΕΣΡ. Εκλήθησαν και ανέπτυξαν τις απόψεις τους οι ειδικοί επιστήμονες-εισηγητές Χάρις Τσίγκου, νομικός, και Απόστολος Χριστόπουλος, οικονομολόγος, οι οποίοι χειρίστηκαν τον φάκελο της μοναδικής υποψήφιας εταιρείας που ανακηρύχθηκε οριστικώς προεπιλεγείσα με την υπ΄ αριθμόν 117/2019 απόφαση του ΕΣΡ. Στη συνέχεια, οι εισηγητές αποχώρησαν και η Ολομέλεια ύστερα από συζήτηση»
«ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΕΣΡ
Ανακηρύσσει, κατά πλειοψηφία, και κατά τα οριζόμενα στο σκεπτικό, οριστική δικαιούχο άδειας παρόχου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου με βάση την Προκήρυξη 1/2019 του ΕΣΡ την εταιρεία με την επωνυμία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ». Κατά το άρθρο 13 παρ. 2 του Ν. 4339/2015 και το Σημείο 7.2. της Προκήρυξης 1/2019 του ΕΣΡ, η ανωτέρω οριστική δικαιούχος οφείλει να προβεί στην καταβολή της πρώτης δόσεως της αδείας της (ύψους 3.500.000 ευρώ) εντός δεκαπέντε ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας. Σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης αποπληρωμής της πρώτης αυτής δόσεως, η οριστική δικαιούχος εκπίπτει αυτομάτως της αδείας και καταπίπτει ταυτοχρόνως η κατατεθείσα εγγυητική επιστολή συμμετοχής της στην προκηρυχθείσα αδειοδότηση. Κρίθηκε, αποφασίστηκε την 17η Σεπτεμβρίου 2019 και δημοσιεύτηκε αυθημερόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου