Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Εθνική ξεφτίλα! Η ΕΠΟ του Γραμμένου διέλυσε την εθνική! Ελλάδα- Λιχτενστάιν 1-1

Και η... κατηφόρα συνεχίζεται!
Μια ακόμη αποτυχία για την εθνική! Η ΕΠΟ του Γραμμένου, η ΕΠΟ της ''εξυγίανσης'' αποτέλειωσε την εθνική Ελλάδος,η οποία έφτασε στο έσχατο σημείο να μην νικήσει ούτε το Λιχτενστάιν εντός έδρας.
Σε ένα άδειο ΟΑΚΑ αποτέλεσμα και αυτό της ΕΠΟ και των ''εξυγιαντών'', καθότι οι διοικούντες της  την πήραν από το ''Γ. Καραϊσκάκης'' και την έφεραν στο αχανές ΟΑΚΑ. Σε ένα ΟΑΚΑ το οποίο κάθε αγωνιστική είναι και πιο ...άδειο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο σημερινό αγώνα δεν ήταν στο γήπεδο ούτε 1000 φίλαθλοι. 
Η εθνική κατάφερε να μην νικήσει ούτε το Λιχτενστάιν και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Ένα αποτέλεσμα που έχει να προστεθεί στα επίσης ντροπιαστικά αποτελέσματα όπως με τα Νησιά Φερόε, το Λουξεμβούργο, την Λευκορωσία, την Σαουδική Αραβία, την Εσθονία και την Αρμενία.
Μια εθνική που όλο και πιο πολύ πιάνει πάτο , αλλά ουδείς από την ΕΠΟ δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. Διότι οι κύριοι αυτοί έδιωξαν τον Σκίμπε ο οποίος παρά τα λάθη του, είχε δείξει κάποια δείγματα γραφής και θα μπορούσαμε να πάμε ως το παγκόσμιο αν δεν είχαμε μια κακή βραδιά στην Κροατία.
Και στην θέση του Σκίμπε μας κουβάλησαν τον Άγγελο Αναστασιάδη ο οποίος εν τέλει έφυγε κακήν κακώς και την θέση την πήρε ένας ακόμη πιο απίθανος τύπος ένας Ολλανδός ονόματι Φαν Σιπ, που η μεγαλύτερη ομάδα που έχει προπονήσει είναι η Τσβόλε, δηλαδή η Παναχαϊκή της Ολλανδίας.
Απόδειξη της ασχετοσύνης του ανθρώπου αυτού είναι ότι στο σημερινό παιχνίδι επέλεξε να βάλει σαν αλλαγή στην θέση του Μασούρα ένα μπακ τον Γιαννούλη και ενώ το σκορ ήταν στο ...1-1. Απίθανα πράγματα.
Για την ιστορία η Ελλάδα προηγήθηκε στο 34' με γκολ του Μασούρα και δέχτηκε την ισοφάριση με τον Μπίχελ στο 85'. Ενώ είχαμε και ένα δοκάρι με τον Μανωλά στο 52'.

ΕΛΛΑΔΑ: Μπάρκας – Μπακάκης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τσιμίκας – Σάμαρης, Μπουχαλάκης (62′ Ζέκα) – Φετφατζίδης (68′ Παυλίδης), Βρουσάι, Μασούρας – Κουλούρης.

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ: Μπ. Μπίχελ- Ρεχστάινερ (82′ Χόφερ), Μάλιν, Κάουφμαν, Γκέπελ- Μ. Μπίχελ- Βίζερ, Χάσλερ, Μέιερ (64′ Μπραντλ), Σαλάνοβιτς- Γκούμπσερ (55′ Γιλντίζ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου