Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Κάκιστη έμφανιση και ισοπαλία με έναν άθλιο ΠΑΟ! Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-1 (πρωτάθλημα)

Ανέστησε τον «πεθαμένο»...
Κάκιστη εμφάνιση και ισοπαλία με τον χειρότερο Παναθηναϊκό όλων των εποχών. Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1. Και πραγματικά είναι απαραδεχτό να μην νικάς αυτόν τον Παναθηναϊκό που είναι υπό διάλυση. Επιπλέον χάθηκε μια ευκαιρία να ανεβεί πρώτος στην βαθμολογία ο Ολυμπιακός, μετά την γκέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη στην Τούμπα.
Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε κουρασμένος στο παιχνίδι λόγω και του αγώνα με την Τότεναμ μεσοεβόμαδα για το τσάμπιονς λιγκ και είναι ίσως είναι καιρός να ανοίξει και το ροτέισον μιας και υπάρχουν πολλά παιχνίδια μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.
Όσον αφορά τον Στέγκεμαν τον διαιτητή της αναμέτρησης, δεν καθόρισε μεν το παιχνίδι, αλλά σφύριξε έδρα. Δίνοντας ένα αρκετά αυστήρο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ στο 56', καθώς πιο πολύ ο Περέα πέφτει μόνος του, παρά ο Σεμέδο τον ανατρέπει. Ενώ σε πολλές περιπτώσεις ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των πρασίνων.
Σκόρερ για τον Ολυμπιακό ο Γκερέρο στο 36', ενώ για τον Παναθηναϊκό ισοφάρισε στο 89' ο Μολό με πέναλτι.
Ο Μαρτίνς επέλεξε την ίδια ενδεκάδα όπως και στον αγώνα με την Τότεναμ.
Στο 7' γέμισμα του Ποντένσε, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά, κεφαλιά του Σεμέδο η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 23' σέντρα του Ομάρ, κεφαλιά του Γκερέρο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού. Στο 33' κόρνερ για τον Παναθηναϊκό, σεντράρει ο Ζαχίντ, πιάνει την κεφαλιά ο Κουρμπέλης, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 34' σουτ του Μακέντα εκτός περιοχής, μπλόκαρε ο Σα. Στο 36' γκολ για τον Ολυμπιακό. Εξαιρετική ασίστ του Τσιμίκα, εξαιρετικό κοντρολάρισμα της μπάλας από τον Γκερέρο που με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Διούδη. Τέλος πρώτου ημιχρόνου 0-1 για τον Ολυμπιακό.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι δεν μπήκαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και δεν δημιούργησαν καμία αξιόλογη φάση. Στο 46' ο Παναθηναϊκός είχε μια καλή ευκαιρία με τον Μακέντα, αλλά ο Σα απέκρουσε. Στο 50' κόρνερ του Βαλμπουενά, κεφαλιά του Μεριά η μπάλα άουτ. Στο 51' σουτ του Μπουζούκη η μπάλα ψηλά άουτ. Στο 53' όμορφη προσπάθεια του Ποντένσε, αλλά τα χάλασε στην τελική προσπάθεια με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 58' ο διαιτητής σφυρίζει ένα πολύ αυστήρο πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, αλλά ο Σα είπε όχι στην εκτέλεση πέναλτι από τον Μακέντα. Ο επόπτης διέταξε αρχικά επανάληψη, αλλά το var δεν το δικαίωσε. Στο 85' ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο γκολ -η φάση είναι οφσάιντ-αλλά ο Σα πρόλαβε στην έξοδο του, τον Μακέντα. Στο 89' ο Παναθηναϊκός κέρδισε και δεύτερο πέναλτι αυτήν την φορά σε ανατροπή του Μακέντα από τον Μεριά. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μολό και ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Σα.
Κάτι για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού ο Μακέντα, δεν θα έπρεπε να αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι, καθότι έπρεπε να αποβληθεί στον προηγούμενο αγώνα με τον Άρη, καθώς χτύπησε εκτός φάσης τον Σάσα. Δεν δικαιολογεἰ αυτό βέβαια την εμφάνιση του Ολυμπιακού, αλλά να τα λέμε και αυτά.
Τελικό σκορ 1-1 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Λαμία το ερχόμενο Σάββατο.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -8
Ομάρ -4
Σεμέδο -5
Μεριά -3
Τσιμίκας -7
Μπουχαλάκης -3
Γκιγιέρμε -3
Ποντένσε -5
Μασούρας -3
Βαλμπουενά -6
Γκερέρο -6

Ραντζέλοβιτς -4
Καμαρά -5
Ελ Αραμπί -

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -5

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Κολοβός (46’ Περέα), Δώνης (71’ Μπεκ), Ζαχίντ (63’ Μολό), Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μακέντα.
Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Ομάρ, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε (93′ Ελ Αραμπί), Μασούρας (66’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (69’ Καμαρά), Γκερέρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου