Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

«Στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε στο επίπεδο που έπρεπε»
Ο Ολυμπιακός επικράτησε πολύ άνετα του Βόλου με 5-0 και πέτυχε το 3/3 στο πρώταθλημα. Πλέον οι ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Τότεναμ για την πρεμιέρα των ομίλων του τσάμπιονς λιγκ. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες της ομάδας.

Πέδρο Μαρτίνς.

«Στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε στο επίπεδο που έπρεπε»

Την αναμέτρηση με τον Βόλο και την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου: Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πράγματα να συζητήσουμε για το α' μέρος. Όμως υπάρχει η εξής διαφοροποίηση. Ο Βόλος ήρθε να παίξει ανοιχτά. Κάναμε λάθη και λόγω της ποιότητας του αντιπάλου. Στο 2ο μέρος ανακτήσαμε τον έλεγχο και παίξαμε στο επίπεδό μας και στο επίπεδο που έπρεπε. Σίγουρα όμως στο α' μέρος δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο.
Την συνέχεια: Είναι αλήθεια πως είναι πολύ πιο εύκολο να δουλεύεις σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός να έχει πριν νίκη. Με την Τότεναμ όμως το παιχνίδι θα έχει τελείως χαρακτηριστικά από το σημερινό παιχνίδι.
Τους Σουντανί και Κούτρη και το ότι έπαιξε βασικός ο Βαλμπουενά σε σχέση με το ματς με Τότεναμ: Όχι δεν έχει καμία σχέση αυτό με τον Βαλμπουενά. Ναι για τους Κούτρη και Σουντανί είμαι ευχαριστημένος. Πολύ ευχαριστημένος. Ο Κούτρης ήταν πολύ καλός στο β' μέρος. Τους αφήσαμε εκτός λίστας λόγω των χαρακτηριστικών των ευρωπαϊκών αγώνων. Ξέρουμε πως ίσως οι παίκτες είναι απογοητευμένοι όπως οι Μπα, Μάρκοβιτς και Μπρούνο. Όμως αυτό έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά των αγώνων. Επίσης στον Γκερέρο θέλαμε να του δώσουμε χρόνο γιατί προερχόταν από πρόβλημα τραυματισμού.
Τον Σεμέδο: Ο Σεμέδο ξεκίνησε χθες να προπονείται με την ομάδα. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαστε αισιόδοξοι. Το επιτελείο έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Υπάρχουν πλέον αρκετές πιθανότητες να προλάβει την Τότεναμ.

Το ότι ο κόσμος ζήτησε νίκη με Παναθηναϊκό: Όχι, εμείς συγκεντρωνόμαστε στην Τότεναμ. Από την Πέμπτη το πρωί θα δούμε τον Παναθηναϊκό. Αυτό κάνουμε πάντα. Συγκεντρωνόμαστε στον επόμενο αγώνα.
Μαντί Καμαρά.
Για τη συγκέντρωση στο ματς: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, γιατί ξέραμε πως το σημαντικό ήταν να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Είναι πάντα κίνητρό μας η νίκη και τώρα πάμε στο επόμενο ματς».
Για το ότι έμεινε χαμηλά στο σκορ το ματς μέχρι το 70ό λεπτό: «Ο Βόλος είναι θεωρητικά μικρή ομάδα, αλλά ήρθε να παίξει στα ίσια. Αξίζει το σεβασμό μας, έπρεπε να τον αντιμετωπίσουμε όπως του άξιζε και το τελικό σκορ ήρθε χάρη σε εμάς».
Για το σχόλιο του Μαρτίνς περί συγκέντρωσης: «Όλοι έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και το κάναμε. Είμαστε όλοι έτοιμοι πάντα να τα δώσουμε όλα».
Για τις συνεχείς του υποχρεώσεις: «Αυτή είναι η δουλειά μου. Δε θα σταματήσω ποτέ να τρέχω και να προσπαθώ, προσφέροντας είτε στην άμυνα είτε στην επίθεση. Σημασία έχει πάντα η ομάδα».
Ομάρ Ελαμπντελαουί.
«Είναι σημαντική η νίκη, όπως και τα 5 γκολ που σκοράραμε. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για την ομάδα, το καλύτερο δυνατό από όλες τις απόψεις πριν από το μεγάλο ματς που έρχεται. Είναι εξαιρετικό, όντως, το ξεκίνημα και έτσι θέλουμε να προχωρήσουμε».
Γκιγιέρμε.
Για το 1-0: «Δουλεύουμε πολύ τις στατικές φάσεις και τη συγκεκριμένη φάση στις προπονήσεις. Είμαστε ευτυχισμένοι όταν η σκληρή δουλειά γίνεται αποτέλεσμα στο γήπεδο».
Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του: «Νομίζω πως είναι το κύριο χαρακτηριστικό μου να παίζω πολύ με τη μπάλα, με πολλές επαφές, ενώ συμμετέχω πολύ στην αμυντική λειτουργία».
Για την καλή άμυνα, ξανά με 0 παθητικό: «Αυτό είναι το αποτέλεσμα καλής δουλειάς, συνεχίζουμε χωρίς να δεχόμαστε γκολ, δουλεύουμε σκληρά σε αυτό το κομμάτι και αισθανόμαστε ότι το αποτέλεσμα έρχεται φυσιολογικά»
Για την καλή ψυχολογία: «Όταν βλέπεις τη δουλειά σου να γίνεται πράξη και παίρνεις καλά αποτελέσματα, έτσι παίρνει αυτοπεποίθηση».
Μιγκέλ Γκερέρο.
«Σήμερα ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς! Και για τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε στο πρωτάθλημα, αλλά και για να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο με την Τότεναμ. Νομίζω, ότι βρίσκομαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Είμαι χαρούμενος που με εμπιστεύτηκε ο προπονητής μου.
Είμαι χαρούμενος που, μετά τον τραυματισμό μου, επέστρεψα στη δράση και κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι πανέτοιμος για τη συνέχεια.
Η ομάδα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Ξέρουμε, ότι είναι δύσκολο λόγω του επιπέδου της διοργάνωσης, αλλά νομίζω ότι φέτος ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ποιότητα, έτσι ώστε να μπορέσει να κάνει κάτι ξεχωριστό στην Ευρώπη. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, πρέπει να συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς και νίκες!
Η χρονιά χρειάζεται όλες τους παίκτες! Έχουμε πολλές υποχρεώσεις, είμαστε όλοι σημαντικοί στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει αυτός ο υγιής ανταγωνισμός όπως είπες, γιατί και οι δύο βρισκόμαστε σε πάρα πολύ καλή φόρμα. Αυτό το εκμεταλλεύεται η ομάδα και κερδίζει από αυτό.
Πρέπει να προσπαθήσουμε και οι δύο να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, γιατί είναι σημαντικό για την ομάδα να έχει παίκτες σε καλή φόρμα και να τη βοηθάνε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου