Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Νίκησε Λάρισα και διαιτησία και έκανε το 2/2! Λάρισα-Ολυμπιακός 0-1 (πρωτάθλημα)


Νίκησε Λάρισα, Ευάγγελου και αγωνιστικό χώρο και έκανε το 2/2. Ο Ολυμπιακός επικράτησε για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα αυτήν την φορά κόντρα στην Λάρισα εκτός έδρας και πέτυχε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.
Σκόρερ του Ολυμπιακού ο Βαλμπουενά από το σημείο του πέναλτι στο 6'. Ένα πέναλτι που κέρδισε ο Ελ Αραμπί από τον Μπέρτο και ο διαιτητής Ευάγγελου δεν είχε σκοπό να το δώσει μέχρι που του έκαναν υπόδειξη από το var.
Όμως οι υπεύθυνοι του var ακύρωσαν με το έτσι θέλω κανονικό γκολ του Ελ Αραμπί στο 37' ως οφσάιντ, ενώ ο επιθετικός του Ολυμπιακού καλύπτεται ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά. Στην φάση είναι πιο μπροστά ο Γκιγιέρμε αλλά δεν επηρεάζει την φάση. Στο 54' οι υπεύθυνοι του var ακύρωσαν και άλλο γκολ του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα του Μεριά σε ανύπαρκτο φάουλ.
Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε δίχως αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Τρίτης κόντρα στην Κρασνοντάρ και ήταν καλύτερος κατά το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα να έχει τις περισσότερες ευκαιρίες, ενώ αντίθετα η Λάρισα είχε δύο κλασικές ευκαιρίες στον αγώνα μια σε κάθε τέλος του ημιχρόνου. Στο πρώτο ημίχρονο με Ντάουντα ο οποίος ήταν φάτσα με το τέρμα, όμως ο παίκτης της Λάρισας κατάφερε να την στείλει άουτ. Και στο 90' του σουτ που επιχείρησε ο Μπούστος εκτός περιοχής περιοχής πέρασε άουτ.
Τελικό σκορ 0-1 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό είναι κόντρα στον Βόλο εντός έδρας.

ΛΑΡΙΣΑ: Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μόρας, Μιχαήλ, Μπέρτος (79′ Καρανίκας), Σεσέροβιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (64’ Νούνιτς), Ζίβκοβιτς, Μπούστος, Νταούντα (81′ Φιλίποβιτς).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας (65’ Κούτρης), Ομάρ, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε (82′ Ραντζέλοβιτς), Μασούρας (61’ Καμαρά), Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Η βαθμολογία των παιχτών:
Σα -7
Ομάρ -6
Μεριά -7
Τσιμίκας -7
Γκιγιέρμε -7
Μπουχαλάκης -7
Ποντένσε -6
Μασούρας -6
Βαλμπουενά -9
Ελ Αραμπί -7

Καμαρά -7
Κούτρης -7
Ραντζέλοβιτς -

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -8



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου