Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Πεντάρα στο παράρτημα του Σαββίδη! Ολυμπιακός- Βόλος 5-0 (πρωτάθλημα)

«Τάλιρο» σε Βόλο, έγινε το 3/3 και τώρα… Τότεναμ
Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και έριξε 5 τέρματα στον ΝΠΣ Βόλου του Μπέου. Οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να βάλουν πολλά περισσότερα τέρματα, καθότι είχαν και δύο δοκάρια στον αγώνα. Κορυφαίος του Ολυμπιακού ο Βαλμπουενά που πέτυχε γκολ από το σημείο του πέναλτι και είχε δύο ασίστ στα πρώτα δύο γκολ των Πειραιωτών.
Τα αλλά γκολ των Πειραιωτών πέτυχαν οι Γκιγιέρμε, Ελ Αραμπί και Σουντανί.
Απίστευτα σκληρό παιχνίδι από τους παίχτες του Βόλου, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου και ο Φωτιάδης τους χαρίστηκε σε ουκ ολίγες περιπτώσεις.
Εκπληκτικός για άλλη μια φορά ο ερυθρόλευκος κόσμος που έδωσε δυναμικό παρών στο '''Γ. Καραίσκάκης'' και εμψύχωνε την ομάδα από το πρώτο ως τελευταίο λεπτό. Ενώ ταυτόχρονα ζήτησε από τους παίχτες της ομάδας νίκες με Τότεναμ και Παναθηναϊκό.
Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε στην αρχή του ματς τον Σα κάτω από τα δοκάρια, τον Μεριά με τον Σισέ στο κέντρο της άμυνας, τον Ομάρ και τον Κούτρη στα αμυντικά άκρα. Στο κέντρο τον Γκιγιέρμε με τον Καμαρά, τον Ποντένσε με τον Ραντζέλοβιτς στα επιθετικά άκρα, τον Βαλμπουενά πίσω από τον επιθετικό, τον Ελ Αραμπί.
Στο 11' δυνατό σουτ του Βαλμπουενά έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του. Στην εξέλιξη της φάσης ο Γάλλος μεσοεπιθετικός εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γκιγιέρμε με κεφαλιά την έστειλε στα δίκτυα του Γκαραβέλη. Στο 18' λάθος του Κούτρη στην άμυνα, όμως το σουτ του Μουνίθ πέρασε άουτ. Στο 21' είχαμε δοκάρι για τον Ολυμπιακό, ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το φάουλ, κεφαλιά του Μυστακίδη προς το πίσω η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 27' δυνατό σουτ του Γκιγιέρμε η μπάλα πέρασε άουτ. Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ με 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειραιώτες ήταν εξαιρετικοί και είχαν αρκετές ευκαιρίες στον αγώνα. Η πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ανήκει στον Βόλο και πιο συγκεκριμένα στον Γέντρισεκ το σουτ τουοποίου έδιωξε ο Σα στο 50'. Στο 54' ο Ολυμπιακός είχε μια καλή ευκαιρία με τον Ραντζέλοβιτς, αλλά το σουτ του, πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Ποντένσε στο 57᾿. Στο 62' σουτ του Γκιγιέρμε απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Βολιωτών.  Στο 71' είχαμε το δεύτερο γκολ των ερυθρόλευκων με σκόρερ τον Ελ Αραμπί. Ο Κούτρης ύστερα από ωραία μπαλιά του Ποντένσε άφησε όμορφα για τον Βαλμπουενά, ο οποίος με την σειρά του πάσαρε στην μικρή περιοχή για τον Ελ Αραμπί και ο Μαροκινός φορ την έστειλε στα δίκτυα για το 2-0. Στο 79' ήρθε και το τρίτο γκολ των Πειραιωτών. Ο Κούτρης έβγαλε μια ωραία κάθετη μπαλιά για τον Γκερέρο με τον Ισπανό φορ να σκοράρει ύστερα από μια όμορφη προσπάθεια. Στο 82' ο Ποντένσε ξέφυγε ωραία από την άμυνα του Βόλου και εν συνεχεία ανατράπηκε από τον Λύρατζη, την εκτέλεση ανέλαβε ο Βαλμπουενά, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0.  Στο 87' εντυπωσιακή ενέργεια του Ποντένσε, αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο. Στο 93' είχαμε και το πέμπτο γκολ του Θρύλου. Ο Κούτρης έβγαλε την σέντρα και ο Σουντανί με κεφαλιά την έστειλε στα δίκτυα για το 5-0.
Τελικό σκορ 5-0 με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει το 3/3 στο πρωτάθλημα. Επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Τότεναμ για την πρεμιέρα των ομίλων του τσάμπιονς λιγκ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Μεριά, Σισέ, Ομάρ, Κούτρης, Γκιγιέρμε (84’ Μπενζιά), Καμαρά, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς (70’ Σουντανί), Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί (74’ Γκερέρο).

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Λύρατζης, Διαμαντής, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης (55’ Μαξ),  Ζοάο, Μπαλογιάννης, Μουνίθ (86’ Ηλιόπουλος), Μυστακίδης (69’ Ατιγιάτ), Γέντρισεκ.


Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -8
Ομάρ -7
Σισέ -6
Μεριά -7
Κούτρης -8
Καμαρά -5
Ποντένσε -7
Ραντζέλοβιτς -6
Βαλμπουενά -9
Ελ Αραμπί -8

Σουντανί -8
Γκερέρο -8
Μπενζιά -

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -8



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου