Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Χυδαία προπαγάνδα από sdna και άλλα ''αντικειμενικά'' σάιτ!

Γελάει ο κόσμος με την προπαγάνδα του SDNA
Δεν έχει τελειωμό η προπαγάνδα του sdna,αλλά και διάφορων άλλων ''αντικειμενικών'' σάιτ,σχετικά με τα χθεσινά επεισόδια στο Παμπελοποννησιακό.
Βγήκαν οι γνωστοί δημοσιογράφοι του εικοσάρικου και είπαν περί σοκαριστικών εικόνων και περί διάλυσης του γηπέδου,από τα χθεσινά επεισόδια.
Και ποιες είναι οι σοκαριστικές εικόνες...δύο χέστρες σπασμένες και δύο νεροχύτες και που κανείς δεν μπορεί να ξέρει πότε και ποιος τα έσπασε.
Αλλά άμα το παίζεις ''αντικειμενικός'' θα πεις μπόλικα ψεματάκια για το μεροκάματο.
Αλλά από την άλλη δεν είδαμε να μιλάνε για σοκαριστικές εικόνες ούτε για αυτά που έγιναν πέρσι στα Γιάννενα μετά το ντου των παοκτζήδων στον αγώνα με τον ΠΑΣ,δεν είδαμε να σοκάρονται ούτε για την φωτοβολίδα ευθείας βολής που έπεσε μέσα στους οπαδούς του Πανιωνίου στον φετινό αγώνα Πανιώνιος-ΠΑΟΚ,ούτε για τον περσινό τελικό κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ όπου εκεί είχαμε τα αίσχη και δεν υπήρξε η παραμικρή τιμωρία ούτε για την ΑΕΚ,ούτε για τον ΠΑΟΚ.
Δεν πειράζει όλοι σας και μόνοι μας.

ΥΓ. Για το γεγονός ότι αστυνομικοί -όπως δείχνουν και οι εικόνες-είναι με τα γκλοπ πάνω από οικογένειες με παιδιά δεν σας σοκάρει;για γέλια είστε πραγματικά.


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου