Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Μεγάλο διπλό και Θρύλε γερά! Άρης -Ολυμπιακός 0-1 (πρωτάθλημα)

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα εκτός εδρας ματς και πέρασε από τον Άρη μειώνοντας τη διαφορά από τον ΜΠΑΟΚ στους -4! Ο Νατχο άλλαξε για άλλη μια φορά την ΡΟΗ του ματς (απορίας άξιον γιατί δεν τον αρχίζει ποτέ βασικό ο Μαρτίνς), ο Σα έπιασε στο πρώτο ημίχρονο ημίχρονο φοβερές φάσεις και Σισέ ήταν ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟΣ!
Σκόρερ του Θρύλου ο Χασάν στο 67' ύστερα από εξαιρετική συνεργασία μεταξύ Νάτχο-Κούτρη. Ανεπανάληπτη ευκαιρία έχασε ο Φορτούνης μόλις στο 5',ύστερα από εξαιρετική μπαλιά του Ομάρ.
Πανάθλια και προκλητική η μετάδοση του αγώνα από τους δημοσιογραφίσκους της ΕΡΤ Καραλή και Τραπεζανίδη.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με τους Σα κάτω από τα δοκάρια,τους Σισέ και Βούκοβιτς στο κέντρο της άμυνας και στα πλάγια της άμυνας τους Ομάρ και Κούτρη. Στον άξονα ο Μαρτίνς ξεκίνησε με τους Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκη,στα πλάγια τους Λάζαρο και Χριστοδουλόπουλο,σαν δεκάρι ξεκίνησε ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Χασάν.
Στο 4' σουτ του Γκιγιέρμε μπλόκαρε εύκολα ο Κουέστα. Στο 5' γύρισμα του Ομάρ,άφησε έξυπνα ο Χασάν για τον ερχόμενο Φορτούνη που αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο 14' σέντρα του Ποντένσε, ο Λάζαρος έστρωσε για τον Ομάρ που επιχείρησε το διαγώνιο σουτ,αλλά αστόχησε. Στο 18' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία,μπλόκαρε πολύ ωραία ο Σα. Στο 21' σέντρα του Κούτρη από τα αριστερά, ο Λάζαρος στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Κουέστα απέκρουσε στην αριστερή του γωνία. Στο 35' φάουλ του Γκαρσία,πιάνει την κεφαλιά ο Ντιγκινί,αλλά ο Σα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 40' σουτ του Γιουνές,μπλόκαρε και πάλι ο Σα. Στο 43' εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη,ο Σισέ πιάνει αμαρκάριστος την κεφαλιά,αλλά αστοχεί. Τέλος πρώτου ημιχρόνου 0-0 για τις δύο ομάδες.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις,αλλά παρόλα αυτά πέτυχε το γκολ της νίκης στο 67' της αναμέτρησης. Ο Νάτχο άλλαξε παιχνίδι από το κεντρικό άξονα στα αριστερά για τον Κούτρη που έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Χασάν το κάρφωσε από κοντά! Στο 77' μακρινό σουτ του Μπουχαλάκη η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 78' ο Κούτρης έδιωξε την τελευταία στιγμή προσπάθεια του Γκαρσία.
Τελικό 0-1 με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει διπλό τίτλου μέσα στο Χαριλάου. Επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Ντουντελάνζ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:

Σα -9
Ομάρ -7
Κουτρης -8
Σισέ -10
Βούκοβιτς -7
Γκιγιέρμε -5
Μπουχαλάκης -6
Φορτούνης -5
Λάζαρος -5
Ποντένσε -7
Χασάν -7

Νάτχο -9
Καμαρά -6
Τοροσίδης

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -7

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης
Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (ΕΠΣ Αιτ/νίας), Ηλίας Αλεξέας (ΕΠΣ Μεσσηνίας)

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μενέντες, Σιώπης (77' Διαμαντόπουλος), Κολάσο, Γκαρσία, Ντιγκινί (76' Ματίγια), Γκάμα (83' Μαρτίνες), Γιουνές.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε (84' Καμαρά), Μπουχαλάκης, Φορτούνης (88' Τοροσίδης), Χριστοδουλόπουλος (59' Νάτχο), Ποντένσε, Χάσαν.

Γκολ: / 67' Χάσαν
Κάρτες: 4' Γιουνές, 40' Σόουζα, 73' Ντιγκινί / 16' Γκιγιέρμε, 46' Φορτούνης, 51' Χριστοδουλόπουλος, 71' Ελαμπντελαουί




#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου