Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς!

«Αξίζαμε τη νίκη»
Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ και μετά στην συνέντευξη Τύπου. Παράλληλα κανείς παίχτης του Ολυμπιακού δεν έκανε δηλώσεις λόγω της άθλιας περιγραφής του αγώνα από την ΕΡΤ.

Δείτε τι είπε ο Μαρτίνς στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Είναι καλή ομάδα ο Άρης. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, αξίζαμε τη νίκη.
Μετά από ό,τι κάναμε στα δύο ημίχρονα, την αξίζαμε. Δουλέψαμε σκληρά κόντρα σε μια καλή ομάδα, με καλό προπονητή. Ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

Δείτε τι δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού.

«Πραγματικά ήταν μία καλή εβδομάδα αυτή για εμάς, κυρίως επειδή κερδίσαμε. Ξέραμε πως θα παίζαμε κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, ο οποίος είναι πολύ καλά οργανωμένος και έχει προσανατολισμό μεγάλης ομάδας. Στήνει το παιχνίδι του, όπως το στήνουν οι μεγάλες ομάδες. Γι’ αυτό κι εμείς μπήκαμε πολύ αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο, πολύ δυνατά. Είχαμε το απόλυτο πλεονέκτημα και δεν αφήσαμε καμία πρωτοβουλία στον αντίπαλο.
Είχαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο μαχητικοί, δουλέψαμε πάρα πολύ, δείξαμε θέληση, δείξαμε αποφασιστικότητα, εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία που είχαμε και βάλαμε το γκολ, απέναντι σε μία ομάδα η οποία μας δυσκόλεψε πολύ, το γνωρίζαμε αυτό εκ των προτέρων πως θα γινόταν. Ήταν μία ομάδα, η οποία ξέραμε πως θα μας δημιουργούσε προβλήματα, όπως έχει κάνει κόντρα σε όλους τους αντιπάλους της.
Μία ομάδα η οποία προσπάθησε να μας βάλει δυσκολίες, όμως εμείς είχαμε ξεκάθαρο στόχο, τον εκμεταλλευτήκαμε. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε το αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή και έχει οργανώσει την ομάδα πάρα πολύ καλά».


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου