Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Πέρασε άνετα από το Ρέθυμνο! ΝΟ Ρεθύμνου-Ολυμπιακός 1-18 (πόλο γυναικών,πρωτάθλημα)


Στην τρίτη, διαδοχική, εκτός έδρας αναμέτρηση της, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, έφυγε νικήτρια από την Κρήτη, όπου επιβλήθηκε με 18-1 του ΝΟ Ρεθύμνου. Η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, διεξήχθη στο Εθνικό Κολυμβητήριο Ηρακλείου και οι «ερυθρόλευκες» πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, επέστρεψαν στις νίκες. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Νταμπλούχων Ελλάδας συνεχίζονται την Τετάρτη με αντίπαλο στον Εθνικό και το ερχόμενο Σάββατο (24/11, 16:00), με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη, στο Παπαστράτειο.
Αγωνιστικά, στον αγώνα κόντρα στο Ρέθυμνο, ο Ολυμπιακός, που αγωνίστηκε χωρίς τις Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου και Χριστίνα Τσουκαλά, μπήκε από την αρχή πιο δυνατά, πήρε προβάδισμα και έφτασε με άνεση στη νίκη. Στο πρώτο οκτάλεπτο οι «ερυθρόλευκες» προηγήθηκαν με τέσσερα γκολ (5-1) και στη δεύτερη περίοδο διεύρυναν το προβάδισμα τους στο συν επτά (8-1), με το επιμέρους 3-0 της περιόδου. Συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη, έκαναν, με χαρακτηριστική άνεση, το 13-1 στο τρίτο οκτάλεπτο, για να ολοκληρωθεί ο αγώνας με 18-1. Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Αλεξάνδρα Ασημάκη με πέντε γκολ και ακολούθησε η Μυριοκεφαλιτάκη με τρία.

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 0-2, 0-6, 0-5

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Μαλλιαρού, Καριπίδου Μ. 1, Κυριακάκη, Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Κολτσίδα, Στρατηδάκη, Λιμπιτάκη Σ., Φαρμάκη Ε., Συριανόγλου, Σολανάκη, Καραγιάννη, Καριπίδου Β., Λιμπιτάκη Α.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Φουντωτού 2, Έγκενς 1, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 5, Πλευρίτου Μ. 2, Γκόφερς 2, Πλευρίτου Β. 1, Παπαναστασίου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Δουρέκα

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ήταν ένα παιχνίδι που γνωρίζαμε ότι θα έχουμε εύκολο έργο. Παίξαμε σοβαρά και πήραμε τη νίκη, δοκιμάζοντας πράγματα και γα τη συνέχεια. Ακολουθούν οι αγώνες στην έδρα μας, πρώτα με τον Εθνικό και μετά με τη Βουλιαγμένη. Θα μας λείψει ο κόσμος μας, που είναι πάντα η δύναμη μας, αλλά εμείς θα αγωνιστούμε και για αυτούς για να συνεχίσουμε νικηφόρα την πορεία μας».


Πηγή: osfp.gr


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου