Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Όταν ο Βασιλακόπουλος είχε κάνει ρατσιστικά σχόλια δεν είχε «ανοίξει ρουθούνι!»


Δυο μέτρα και δυο σταθμά αποδυκνυεται για άλλη μια φορά ότι έχει ο... «υπερευαίσθητος» σε θέματα ρατσισμού Τσιπρας. Όταν ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ Βασιλακόπουλος είχε κάνει  ρατσιστικά σχόλια προ τριών μηνών για τους Γιάννη και Θανάση Αντετονκουμπο δεν είχε ανοίξει...ρουθούνι! Ούτε από τον πρωθυπουργό και τους βουλευτες του! Ούτε καν από τα ίδια τα αδέλφια!! Εκτός από μια συνέντευξη του μάνατζερ του Γιάννη!

Και προσέξτε: τα σχόλια αυτά δεν ήταν από έναν οπαδό αλλά από τον ίδιο τον προεδρο της ομοσπονδίας μπάσκετ!!!! Άρα για άλλη μια φορά είναι ολοφάνερο ότι το πρόβλημα της κυβέρνησης έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό κι όχι με τα «δήθεν» ρατσιστικά σχόλια! Κι αυτό όχι μόνο από την πολιτική ηγεσία αλλά και από τα ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ Αντετονκουμπο τα οποία στις δηλώσεις Βασιλακόπουλου δεν ειχαν αντιδράσει και ο μάνατζερ τους μόνο είχε κάνει αυτές τις αποκαλύψεις τονίζοντας μάλιστα ότι είναι προσωπική του πρωτοβουλία! 

Ας θυμηθούμε τι είχε πει: 
«“Επίθεση” με σκληρή γλώσσα από τον ατζέντη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Γιώργο Πάνου, προς τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, αποκαλύπτοντας και ρατσιστικές δηλώσεις του σχετικά με τον Greek Freak, αλλά και μια γενικότερη απαξιωτική συμπεριφορά της ομοσπονδίας, προς τον σούπερ σταρ του NBA»

Μιλώντας στον Σπορ ΦΜ, ο Πάνου ξεκαθάρισε ότι δεν μιλάει για λογαριασμό του διεθνούς Έλληνα φόργουορντ, αλλά αποκάλυψε αρκετές σημαντικές λεπτομέρειες γύρω από τις σχέσεις των δύο ανδρών, αλλά και ρατσιστική επίθεση από την πλευρά του “ισχυρού άνδρα” του ελληνικού μπάσκετ.

«Προ διετίας δια ζώσης δεν ντράπηκε να αποκαλέσει τον Γιάννη και τον Θανάση αρκούδες με χαλκά και χαλινάρι. Ήταν μια προσωπική συνάντηση στην Ομοσπονδία. Μας κάλεσε, πήγαμε ένα ωραίο πρωινό. Επειδή ο Γιάννης και τα αδέρφια του θέλουν να κάνουν κάποια πράγματα για τον κόσμο που δεν έχει προλάβει να τον ζήσει από κοντά και στέλνουν τα προσωπικά τους μηνύματα απέναντι σε κάθε είδους κοινωνικό αποκλεισμό. Ακόμα και σε αυτές τις ενέργειες που εκπροσωπούν τα παιδιά 100% κατάφερε να τον προσβάλει ως άνθρωπο, λέγοντας ότι άλλοι αποφασίζουν γι’ αυτόν και τον περιφέρουν ως αρκούδα με χαλκά και χαλινάρι. Έτσι τον παρομοίασε μπροστά του. Εκείνο το ωραίο πρωινό ο Γιάννης αποφάσισε να σιωπήσει μέχρι και σήμερα σεβόμενος την ηλικία και τη θέση του προέδρου και απλά αποχωρήσαμε. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο αμέσως γίνεται αντιληπτό ότι δεν μπορεί να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ δύο ανθρώπων με τόσο διαφορετική αίσθηση των πραγμάτων»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου