Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

«Προσπαθώ να καταλάβω τις αποφάσεις του διαιτητή»
Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 κόντρα στον ΠΑΟ,έχοντας χάσει τα άχαστα. Δείτε τι δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς,οι παίχτες της ομάδας,αλλά δείτε και τι ανέφερε ο Διευθυντής της Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς για την διαιτησία.

Πέδρο Μαρτίνς.

Αν αφήναμε στην άκρη το αποτέλεσμα, τι ήταν αυτό που θα κρατάγατε από το παιχνίδι;
Αυτό που έχω να πω είναι ότι τέτοια παιχνίδια θα μπορούσαν να προφέρουν κάτι όμορφο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί βλέπουμε όλη την ποιότητα και αντιπαλότητα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Δυστυχώς βλέπουμε ότι υπάρχουν πράγματα που τα αδικούν. Είδαμε σήμερα ότι υπήρχαν διαιτητικά λάθη. Θέλω να μιλήσω γιατί τα βλέπω τώρα από ψύχραιμη πλευρά. Αυτό που μπορώ να παρατηρήσω είναι το λάθος του διαιτητή. Προσπαθώ να καταλάβω τις αποφάσεις που πήρε στο 47', στο 63', στο 83' και στο 84'. Παρατηρείστε αυτές τις φάσεις.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάρθηκαν αυτές οι αποφάσεις. Όταν λέγαμε ότι θα έρθουν ξένοι διαιτητές, λέγαμε ότι δεν θα τα βλέπαμε αυτά. Όμως είναι πολύ έξυπνο το πώς δουλεύει όλο αυτό. Ο κόσμος είναι στενοχωρημένος, οι παίκτες είναι στενοχωρημένοι, όλοι μας. Τα έδωσαν όλα οι παίκτες. Έπαιξαν σαν πολεμιστές, προσπάθησαν εώς το τέλος. Δυστυχώς όμως το ματς θα ήταν τελείως διαφορετικό αν δεν είχαμε αυτές τις αποφάσεις. Τώρα που είμαστε πιο ψύχραιμοι, αυτή τη στιγμή υπάρχει και ο θυμός και αναρωτιέμαι και παρατηρώ γιατί συνέβη αυτό.
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας ξένος διαιτητής με ποιότητα που είναι προετοιμασμένος για να σφυρίξει τέτοια ματς, από το πρώτο λεπτό εώς το 90' κάνει πολλά φάουλ που διακινδυνεύουν την ακεραιότητα των παικτών μας, δεν υπάρχει ούτε μία κίτρινη, δεν υπάρχει μία απόφαση να αποδώσει δικαιοσύνη στον τρόπο που έπαιζαν οι παίκτες μας.
Ο Παναθηναϊκός έκανε συνεχώς σκληρά μαρκαρίσματα και δεν τα έβλεπε ο διαιτητής. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έδωσε την εξέλιξη που έπρεπε να δώσει. Δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι ξένος. Απλώς από έναν ξένο διαιτητή που επιλέγουμε για να σφυρίξει τέτοια ματς, δεν περιμένουμε αυτά.
Το αποτέλεσμα όμως δεν αλλάζει. Πόσο κακό είναι αυτό για τη συνέχεια;
Φυσικά και είναι κακό το αποτέλεσμα, μετά από ένα τέτοιο ματς που κάναμε. Δώσαμε τα πάντα, δώσαμε την ψυχή μας. Είναι μεγάλη απογοήτευση για εμάς που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είδαμε ότι απογοητεύτηκαν όλοι. Κουράστηκαν και οι φίλαθλοι που μας στήριξαν για να μας βοηθήσουν απέναντι στον Παναθηναϊκό που δεν είχε να δείξει πολλά επιθετικά.
Έχετε δώσει πολλά ντέρμπι, έχετε πολλές χαμένες ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ σκόραρε με ένα αυτογκόλ, σήμερα με μία ευκαιρία ο Παναθηναϊκός. Τι συμβαίνει; Είναι θέμα τύχης ή κάτι άλλο;
Δεν θέλω να συγκρίνω το ματς με τον ΠΑΟΚ, γιατί έχει περάσει αρκετός καιρός. Θα μιλήσουμε για το σημερινό, είμαστε η καλύτερη ομάδα είχαμε την κατοχή, την κυκλοφορία και έπρεπε να πάρει τους βαθμούς. Αυτό δεν έγινε και αυτό που έχω να πω είναι ότι το μόνο που μας μένει είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Παπέ Σισέ.

«Αξίζαμε να έχουμε πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν τα καταφέραμε», ανέφερε αρχικά.
Για το γεγονός ότι στα τελευταία λεπτά προωθήθηκε αρκετά στην επίθεση, απάντησε: «Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου, έβλεπα ότι πίσω δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη. Ήταν οδηγία του προπονητή να παίξω σε αυτή τη θέση, για να μπορέσω να βοηθήσω τους επιθετικούς να μπει το γκολ, όπως και έγινε.
Για το αν πιστεύει ότι μπορεί ο Θρύλος να καλύψει τη διαφορά, υπογράμμισε: «Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς, υπάρχουν ομάδες που βρίσκονται με πολλούς βαθμούς μπροστά μας, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Εμείς, όμως, πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, να μην παραιτηθούμε, γιατί έχει ακόμα πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και θα πρέπει να το παλέψουμε για να επανέλθουμε».

Ντανιέλ Ποντένσε.

«Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, είχαμε την κατοχή, είχαμε πολλά σουτ κι εκείνοι με μία μόνο τελική πέτυχαν ένα θαυμάσιο γκολ, το οποίο δεν μας άφησε να πάρουμε τη νίκη.
Το παλέψαμε μέχρι την τελευταία στιγμή, βάλαμε ένα γκολ που αξίζαμε. Δεν είχαμε τύχη όμως. Στο ποδόσφαιρο αυτά μπορεί να συμβούν. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε. Φυσικά και πιστεύω ότι μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση.
Στα παιχνίδια που χάσαμε βαθμούς ήμασταν καλύτεροι.
Μπορούμε να φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα. Στον δεύτερο γύρο είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε καλύτεροι και θα είμαστε εμείς μπροστά».

Λεονάρντο Κόυτρης.

«Το ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι το ξέρουμε αυτό. Ο Παναθηναϊκός έχει μια καινούρια ομάδα, όπως κι εμείς αλλά θεωρώ ότι το "Χ" είναι ένα αποτέλεσμα, που δεν θέλαμε. Θέλαμε να κερδίσουμε όπως σε κάθε παιχνίδι. Μας έβαλαν ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, πιέσαμε, προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, δεν είχαμε και τύχη αλλά εμείς παίζουμε κι έπρεπε να παίξουμε καλύτερα για να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε αρχικά.
Και συνέχισε, υπογραμμίζοντας ότι: «Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια νεανική ομάδα, που τρέχει πολύ. Δεν φοβηθήκαμε σε καμία περίπτωση τον Παναθηναϊκό, θέλαμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες που είχαμε κι έγινε αυτό που συμβαίνει συχνά τον τελευταίο καιρό. Χωρίς φάσεις ο αντίπαλος να μας βάζει γκολ και να κυνηγάμε το παιχνίδι».
«Στην τύχη και στα γκολ, που δεν βάζουμε και στις ευκαιρίες, που δεν εκμεταλλευόμαστε. Θα το φτιάξουμε αυτό, δεν μπορεί, θα γυρίσει, δεν μπορεί σε κάθε ματς να κάνουμε τόσες ευκαιρίες και να δεχόμαστε γκολ από μισή φάση του αντιπάλου. Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Έπρεπε να έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς σήμερα. Είμαστε εμείς υπαίτιοι αυτής της ισοπαλίας».
«Έχει δρόμο πολύ το πρωτάθλημα, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Εμείς στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Μετά τη διακοπή, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, να κάνουμε ένα καλό σερί και να επιστρέψουμε στην κορυφή».
Για την κλήση του στην Εθνική:
«Είναι ένα όνειρο, που έγινε πραγματικότητα. Περίμενα πολύ καιρό να με καλέσουν. Ευχαριστώ πολύ και όλους όσοι με στηρίζουν. Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς τη χώρα σου και είμαι πολύ χαρούμενος, που κλήθηκα. Θα κάνω τα πάντα για να βγάλω ασπροπρόσωπη την οικογένειά μου και τη χώρα μου».

Κώστας Καραπαπάς.

«ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Ο διαιτητής για αυτό που τον έστειλαν να κάνει ήταν πολύ καλός. Αυτό που έπρεπε να κάνει το έκανε.
Συγχαρητήρια σε ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ και στον κ. Θεοδωρίδη.
Συγχαρητήρια και στους εγχώριους, Θωμά Μητρόπουλο και Γιάννη Παπαδόπουλο, που κάνουν τόσο καλά την δουλειά τους».


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου