Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Δεν έχει όρια η ξεφτίλα των ''εξυγιαντών''! Τώρα...ανακάλυψαν και ''τραυματία''.

Το πουλέν του Θωμά «ανακάλυψε» τραυματία!
Οι ''εξυγιαντές'' κάνουν τα αδύνατα,δυνατά για να τιμωρήσουν τον Ολυμπιακό με αφαίρεση βαθμών. Μάλιστα έφτασαν στο έσχατο σημείο να ανακαλύψουν και τραυματία.
Πιο συγκεκριμένα ο νοσοκόμος του αγώνα, Δημητρόπουλος, ο οποίος είναι ο παλιός διαιτητής πουλέν του Θωμά Μητρόπουλου του ανθρώπου που κάνει πόλεμο στον Ολυμπιακό, αμέσως έτρεξε να βρει τραυματία και να το καταγγείλει και στην τηλεόραση στη ζωντανή μετάδοση του αγώνα.
Τραυματίας όμως ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ είχε χτυπήσει πριν την έναρξη του αγώνα και μακριά από το γήπεδο από αγνώστους. Και αποφάσισε να πάει προς το γήπεδο εκεί όπου είχε γνωστούς του και παράλληλα γνώριζε ότι θα υπήρχαν και γιατροί του Ερυθρού Σταυρού. Μάλιστα όλα τα παραπάνω τα έχει ήδη καταθέσει ο άνθρωπος που είχε χτυπήσει μακριά από το γήπεδο.
Ο υπάλληλος του Θωμά ήταν μάλιστα ο μόνος που είδε τον τραυματία στο γήπεδο,καθώς ούτε η αστυνομία,ούτε ο παρατηρητής του αγώνα είχαν σημειώσει κάτι πάνω σε αυτό το περιστατικό και μάλιστα στην συμπληρωματική του έκθεση ο παρατηρητής του αγώνα τονίζει «χωρίς να γνωρίζω αν πράγματι συνέβη το εν λόγω περιστατικό και που, προβαίνω στην παρούσα διόρθωση και επιθυμώ να συναφθεί στην ανωτέρω έκθεση μου. Καμία άλλη παρατήρηση»,διαχωρίζοντας την θέση του,από τον Δημητρόπουλο.


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου