Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Μήπως έχει παραγίνει το θέμα με τον Αντετοκούνμπο;

Τοποθέτηση του ΚΟΚΚΙΝΟΥ DNA:
Θεωρούμε ότι το θέμα με το ΔΗΘΕΝ ρατσιστικό σχόλιο του Τάκη Τσουκαλά εναντίον του Θανάση Αντετοκούνμπο έχει ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ...ΜΑΛΛΙΑ. Δηλώσεις βουλευτών, φωτογραφία του ίδιου του πρωθυπουργού (ο οποίος για μα μην ξεχνιόμαστε είναι αυτός σε κάθε του τοποθέτηση είναι εναντίον του Ολυμπιακού μας)  ως ένδειξη...υποστήριξης (σε τι;), δήλωση του αδελφού του και ΝΒΑer Γιάννη και τεράστια προπαγάνδα από όλα τα αντίολυμπιακά ΜΜΕ για μια φράση που στόχο δεν ήθελε να πλήξει την καταγωγή του εν λόγω παίκτη αλλά τον τρόπο που αντιδρούσε στο ματς αφού είναι γνωστό ότι τα αδέλφια Αντετονκουμπο ΉΤΑΝ Ολυμπιακών πεποιθήσεων! 

Το θέμα αυτό έχει παρατραβήξει από ΜΜΕ και πολιτικούς με στόχο να χτυπηθεί η μοναδική φωνή του Ολυμπιακού στην τηλεόραση, η εκπομπή δηλαδή «Άντε γειά»! Κατά την γνώμη μας όλο αυτό έχει ως απώτερο στόχο να βάλει άλλο ένα λιθαράκι στον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ που δέχεται ο Ολυμπιακός μας! 

Πόλεμο με διαιτησίες 100-0 ακόμη και από ξένους διαιτητές, πόλεμο από την αστυνομία με διάφορα προβοκάτσια όμως αυτά στην Πάτρα ή τους πανηγυρισμούς των ΜΑΤ με τους παίκτες του ΠΑΟ στο Καραϊσκάκης! Πόλεμος από τον ίδιο τον πρωθυπουργό που εύχεται στον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα άσχετα αν το αξίζει ή όχι. Το θέμα τους είναι ο Ολυμπιακός και χρησιμοποιούν μέχρι και την κυριολεκτικά παραμικρή αφορμή να τον πολεμήσουν σε όλα τα επίπεδα!

Κανείς οπαδός του Ολυμπιακού δεν είναι ρατσιστής κι αυτό έχει αποδειχθεί πολλάκις! Δεν έχουμε να απολογηθούμε για τίποτα!
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΘΥΡΑ 7


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου