Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Χωρίς σφυρίχτρα και παραρτήματα δεν νικάνε ούτε την Βίντι!Βίντεοτον-μπαοκ 1-0 (Europa League)


Όταν δεν έχει τα σφυρίγματα,αλλά και παραρτήματα,τότε έχει γλέντι. Ο μπαοκ κατάφερε και έχασε για δεύτερη φορά από το μεγαθήριο της Ουγγαρίας Βίντεοτον και πλέον είναι πολύ κοντά στο να αποκλειστεί από την συνέχεια του Europa League,σε έναν όμιλο αρκετά εύκολο,αν εξαιρέσει κανείς την Τσέλσι.
Η ''ομαδάρα'' του Λουτσέσκου έκανε την τρίτη ήττα της στην διοργάνωση σε τέσσερα παιχνίδια και πλέον μόνο με θαύμα περνάει στους ''32'' του γιουρόπα λιγκ και ειδικά αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι την επόμενη αγωνιστική παίζει κόντρα στην Τσέλσι στο Stamford Bridge,όπου εκεί θα είναι σαν νίκη αν φάνε λιγότερα από τέσσερα γκολ.
Το επίσης εκπληκτικό της όλης υπόθεσης είναι και το γεγονός ότι η μπαοκάρα δεν ήταν ικανή να πετύχει ούτε ένα γκολ στις δύο αναμετρήσεις με την Βίντι.
Για την ιστορία το γκολ της Βίντι πέτυχε στο 50' ύστερα από λάθος του Βέρνμπλουμ, ο Μιλάνοβ.

Γήπεδο: Ferencváros Stadion
Διαιτητής: Ali Palabıyık (Τουρκία)
Βοηθοί: Ceyhun Sesigüzel (Τουρκία), Serkan Olguncan (Τουρκία)
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Alper Ulusoy (Τουρκία), Yasar Kemal Ugurlu (Τουρκία)

ΒΙΝΤΙ (Μάρκο Νίκολιτς): Κόβατσιτκ, Φιόλα, Γιουχάζ, Βινίσιους, Στοπίρα, Νεγκό, Χάτζιτς, Πάτκαϊ, Μιλάνοβ (57' Νικόλοφ), Χούζτι (66' Κόβατς), Σέποβιτς (77' Χότζιτς).
ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί (63' Ακπόμ), Σάκχοβ, Ζαμπά (70' Ουάρντα), Πρίγιοβιτς, Λημνιός (60' Μπίσεσβαρ).


Γκολ: 50' Μιλάνοβ
Κίτρινες: 20' Φιόλα, 49' Χάτζιτς/29' Ζαμπά, 47' Ελ Καντουρί, 82' Σάκχοβ

Κόκκινες:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου