Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Αναλυτικά η χθεσινή σφαγή του Ολυμπιακού στο Περιστέρι!


Ο Αλεξέας και οι απίθανοι...
Χθες είχαμε μια ακόμη ''εξυγιαντική'' διαιτησία στο Περιστέρι. Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να νίκησαν 1-2 τον Ατρόμητο,αλλά ο Ευαγγέλου και οι βοηθοί του έκαναν όργια για να κόψουν βαθμούς από τον Θρύλο.

Δείτε αναλυτικά τις φάσεις:

- Στο 4' ο Μάντσον σπρώχνει πολύ δυνατά τον Ναουέλ εντός περιοχής θα μπορούσε κάλλιστα ο διαιτητής Ευαγγέλου να είχε σφυρίξει πέναλτι.
-Στο 30' ανύπαρκτο οφσάιντ στον Ποντένσε και ενώ έμπαινε στην περιοχή του Ατρόμητου.
- Στο 34' ο Γιαννούλης σπρώχνει τον Ποντένσε εντός περιοχής,ο Ευαγγέλου θα έπρεπε να δώσει πέναλτι,καθώς και κίτρινη στον παίχτη του Ατρόμητου.
-Στο 41' και λίγα δευτερόλεπτα πριν βάλει το γκολ ο Ατρόμητος ο Σάκιτς γυρνάει την μπάλα πίσω στον τερματοφύλακα και ο διαιτητής δεν δίνει το έμμεσο.
-Στο 53' ο Γιαννούλης χτυπάει στο πρόσωπο τον Ποντένσε με τον αγκώνα του και ο διαιτητής δεν τον αποβάλλει.
-Στο  61' υπάρχει πάτημα του Γιαννούλη στον Φορτούνη, είναι φάουλ εκτός περιοχής σε καλό σημείο και κίτρινη στον Γιαννούλη που δεν δίνεται.
-Τώρα όσον αφορά το γκολ του Ολυμπιακού είναι πολύ δύσκολη φάση,αλλά στο ριπλέι φαίνεται ότι πριν τον Βούκοβιτς,την μπάλα την βρίσκει ο Ρισβάνης,οπότε και δεν έχουμε οφσάιντ.


#‎Κόκκινο_DNA

1 σχόλιο:

  1. Τα γιουσουφάκια του sdna τι να κάνουν γιατί αλλιώς δεν θα εισπράξουν το μισθουλάκι τους,ο ρώσος δυστυχώς θα πρέπει να αισθανθεί την παρουσία του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή