Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

«Θα κερδίσουμε με δύο γκολ και θα προκριθούμε»
Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς,αλλά και οι παίχτες των ερυθρόλευκων.

Πέδρο Μαρτίνς.

«Φυσικά το αποτέλεσμα του αγώνα είναι αρνητικό για εμάς. Τα δώσαμε όλα προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και τελικά το κατάφερε η Μπέτις. Έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να απειλήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο. Το δεύτερο ημίχρονο είναι διαφορετικό είναι πιο ανοιχτό προσπαθήσαμε να προκαλέσουμε. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά θα μπορούσε και η Μπέτις να σκοράρει και δεύτερο γκολ.
Συγχαρητήρια στην Μπέτις γιατί απέδειξε ότι ήταν η καλύτερη ομάδα του ομίλου και δίκαια προκρίθηκε.
Εμείς από την πλευρά μας έχουμε δείξει ότι αξίζουμε να προκριθούμε. Είμαι σίγουρος ότι την τελευταία αγωνιστική, με τη Μίλαν, θα καταφέρουμε να κερδίσουμε με δύο γκολ διαφορά με τη βοήθεια του κόσμου μας.
Απειληθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να πάμε στο ημίχρονο με το 0-0, αλλά δεν το καταφέραμε. Απειληθήκαμε στη φάση του πέναλτι. Από εκεί και πέρα έπρεπε να ρισκάρουμε για να σκοράρουμε.
Ήρθαμε στο παιχνίδι με πολλά προβλήματα, με έλλειψη επιθετικού με τον Χασάν και τον Λάζαρο τραυματίες και τον Γκερέρο να έχει επιστρέψει μία εβδομάδα στις προπονήσεις.

Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Μίλαν. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Ματίας Ναουέλ.

«Ένα πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας και φάνηκε ότι ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Η Μπέτις μας δυσκόλεψε αρκετά, είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είμαι όμως περήφανος για την εμφάνιση της ομάδας μου.
Η Μπέτις προηγήθηκε με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δεν καταφέραμε να απαντήσουμε σε αυτό και να ισοφαρίσουμε, παρά τις ευκαιρίες που είχαμε.

Πρέπει να εκμεταλλευτούμε όλες μας τις πιθανότητες κόντρα στη Μίλαν για να τα καταφέρουμε και να προκριθούμε».

Κώστας Τσιμίκας.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Κάναμε έναν πολύ καλό αγώνα, αλλά σταθήκαμε άτυχοι. Αν είχαμε βάλει το γκολ στην κεφαλιά του Μπουχαλάκη θα είχαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι, αλλά αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι».
Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου κόντρα στη Μίλαν, στο Καραϊσκάκη:

«Από εκεί και πέρα θα δώσουμε τα πάντα στο τελευταίο ματς με τη Μίλαν, είναι για εμάς τελικός και μαζί με τον κόσμο μας ευελπιστούμε να πάρουμε την πρόκριση».

Γιάγκος Βούκοβιτς.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι η Μπέτις και είχαμε προετοιμαστεί καλά.
Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Και στο δεύτερο είχαμε καλές στιγμές από στημένες φάσεις.

Παίξαμε καλά, αλλά δυστυχώς δεν μπήκε το γκολ».


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου