Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Όταν δεν έχεις σοβαρό επιθετικό αυτά θα είναι τα αποτελέσματα!Ολυμπιακός-ΠΑΟ 1-1 (πρωτάθλημα)

«ΡΟΝΤΕΟ» ΚΑΙ 1-1…
Επανάληψη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ,είδαμε για άλλη μια φορά στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός έχασε τα άχαστα,αλλά ο Παναθηναϊκός με την 1(!!) μόλις ευκαιρία στο παιχνίδι του κατάφερε και πήρε την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη. 21-3 συνολικά οι τελικές στο παιχνίδι και βεβαίως όταν κάνεις τόσες τελικές και βάζεις μόλις ένα γκολ,τότε δεν είναι μόνο θέμα τύχης,αλλά και ανικανότητας και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει ένα σοβαρό επιθετικό.
Σκόρερ του Ολυμπιακού ο Σισέ στο 94',ενώ ο ΠΑΟ είχε ανοίξει το σκορ με τον Κάτσε στο 61' στη μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στο παιχνίδι. Στο 48' πέτυχαν γκολ οι ερυθρόλευκοι με τον Λάζαρο,αλλά ο Ελβετός διαιτητής το ακύρωσε για φάουλ του Νάτχο στον Διούδη. Στην φάση αυτή ο Διούδης τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή στο παιχνίδι και να περάσει στην θέση του ο Κότσαρης. 
Τραγικός και προκλητικός ο Ελβετός διαιτητής Ζακοτέ που δεν έδωσε δύο πέναλτι στον Ολυμπιακό και πιο συγκεκριμένα σε χέρι του Μακέντα (84'),αλλά και σε χέρι του Χατζηγιοβάνη (85').
Ο Ολυμπιακός δεν ήταν ιδιαίτερα καλός στο πρώτο ημίχρονο,αλλά είχε την καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι σε τετ α τετ του Ποντένσε στο 38'.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός από το πουθενά άνοιξε το σκορ στο 61' με εκπληκτικό σουτ του Κάτσε. Στην συνέχεια οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί και έχασαν την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη με τον Κότσαρη να πιάνει τα άπιαστα. Επιπλέον οι Πειραιώτες είχαν και δοκάρι με τον Σισέ. Τελικά το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 94' με σκόρερ τον Σισέ,ύστερα από γέμισμα του Καμαρά και εξαιρετική ασίστ του Ομάρ. Ενώ στην εξέλιξη του παιχνιδιού ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ έκανε ακόμα δύο θεματικές αποκρούσεις.
Τελικό σκορ 1-1 και πλέον μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος,λόγω εθνικών ομάδων. Επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -6
Ομάρ -7
Σισέ -8
Βούκοβιτς -6
Κούτρης -5
Γκιγιέρμε -6
Μπουχαλάκης -4
Νάτχο -5
Φορτούνης -5
Ποντένσε -6
Χασάν -5

Χριστοδουλόπουλος -6
Μάνος -6
Καμαρά -7

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -5


Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής:  Άντριεν Γιάκοτετ (Ελβετία)
Βοηθοί: Γιαν Κόεμπελ (Ελβετία) Βίταλ Γιόμπιν (Ελβετία)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης (63' Μάνος), Γκιλιέρμε, Νάτχο (77' Καμαρά), Φορτούνης, Ποντένσε, Χάσαν (46' Χριστοδουλόπουλος).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης (53' Κότσαρης), Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης (73' Πούγγουρας), Ινσούα, Κάτσε, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (70' Μουνιέ), Μακέντα.

Γκολ: 95' Σισέ/ 61' Κάτσε
Κάρτες: 52' Νάτχο / 90' Κότσαρης, 91' Γιόχανσον, 92' Κάτσε





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου