Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Μαρτίνς : «Να κάνουμε ξανά πρωταθλητή τον Ολυμπιακό»

«Να κάνουμε πρωταθλητή ξανά τον Ολυμπιακό, έχω δυνατή φιλία με τον Καρεμπέ»
Συνέντευξη παραχώρησε στην πορτογαλική εφημερίδα Record ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς. Ο Μαρτίνς στην συνέντευξη του,τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να επιστρέψει στην κορυφή και ότι η διοίκηση της ομάδας του προσφέρει όλα τα μέσα για να δουλέψει άμεσα στην ομάδα. Παράλληλα επισήμανε και τον φιλία του με τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Δείτε τι δήλωσε ο νέος τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού:

«Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αλλά είναι απαραίτητο να υπάρξει αναπροσαρμογή στην ομάδα δεδομένου ότι και ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός είναι ισχυροί. Πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα και να πάρουμε αυτό που χάσαμε, κάτι το οποίο έχει κάνει ο Ολυμπιακός» ανέφερε ο Πορτογάλος.
«Μου αρέσει η δομή που υπάρχει στον Ολυμπιακό, ο οποίος σου παρέχει απεριόριστες δυνατότητες. Από το γήπεδο, την ακαδημία, τα πάντα είναι επαγγελματικά και αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να δουλέψεις όπως θέλεις. Εμείς έχουμε τη φιλοδοξία να φτιάξουμε την ομάδα και να κάνουμε ξανά πρωταθλητή τον Ολυμπιακό», πρόσθεσε.
Παράλληλα ανέφερε πως οι μεταγραφές θα γίνουν με στόχο να ανέβει επίπεδο η ομάδα και να βοηθήσουν το σύλλογο, ενώ αναφέρθηκε και στις επαφές που είχαν με τον Ολυμπιακό στο παρελθόν πριν το «γάμο» που έγινε. Ενώ αναφερόμενος στον Κριστιάν Καρεμπέ, αναφέρθηκε στην «ισχυρή φιλία» που τους δένει.


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου