Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Προκαλεί και πάλι τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Βασιλειάδης!Απαγόρευσε την μετακίνηση οπαδών στην Πάτρα!

Ο Βασιλειάδης «μπλόκαρε» τους ΓΑΥΡΟΥΣ για Πάτρα!
Δεν έχουν τελειωμό οι προκλήσεις των συριζανέλ σε όλα τα επίπεδα! Νέα πρόκληση από τον υφυπουργό αθλητισμού Γεώργιο Βασιλειάδη ο οποίος απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού στο κλειστό γυμναστήριο Δ. Τόφαλος,για τον τρίτο αγώνα των ημιτελικών του πρωταθλήματος Προμηθέας-Ολυμπιακός.
Είναι μια απόφαση προκλητική και χυδαία προς τον κόσμο του Ολυμπιακού αν αναλογιστεί κανείς ότι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε βρεθεί κόσμος του Ολυμπιακού στην Πάτρα και δεν είχε γίνει το παραμικρό,ενώ και στο χθεσινό αγώνα βρέθηκαν φίλαθλοι του Προμηθέα στο ΣΕΦ,δίχως να υπάρξει κάποια ένταση. Επίσης και στον εκτός έδρας αγώνα Κύμη-Ολυμπιακός είχαν βρεθεί πολλοί οπαδοί των ερυθρόλευκων και δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα το μεμπτό όπως επίσης και στα περισσότερα παιχνίδια της επαρχίας βρίσκονται οπαδοί του Ολυμπιακού,αλλά και του ΠΑΟ και της ΑΕΚ και όλα κυλούν ομαλά.
Απλά η φασιστερά για άλλη μια φορά θέλει να κάνει τα δικά της κόλπα.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

«H Γενική Περιφερειακής Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, ενημερώνει τους πολίτες ότι, έπειτα από εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία, κατά την διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης  για τα PLAY OFF του Πρωταθλήματος Ελλάδας BASKET LEAGUE Ανδρών, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 29/5/2018 και ώρα 20:30, στο κλειστό γυμναστήριο Δ. Τόφαλος, στην Πάτρα, μεταξύ των ομάδων Προμηθέας Πατρών – Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. απαγορεύεται οποιαδήποτε οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας για το Κλειστό Γυμναστήριο».


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου