Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Επιτέλους τελείωσε αυτή η σεζόν!ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 3-0 (πρωτάθλημα)

Με το μυαλό στις... διακοπές
Επιτέλους τελείωσε αυτή η σεζόν!Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα,καθώς ηττήθηκε με 3-0 από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Οι ερυθρόλευκοι ήταν παντελώς αδιάφοροι στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και δικαίως τα άκουσαν από τον ηγέτη της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση του,ενώ ο Κόντης είχε και πολλά παιδιά από την ακαδημία στην αποστολή της ομάδας. Βέβαια όσοι αγωνίστηκαν ήταν τραγικοί,αδιάφοροι και έδειξαν να μην σέβονται ούτε το παχυλό μισθό που παίρνουν,ούτε την ερυθρόλευκη φανέλα. Διότι είναι τουλάχιστον κωμικοτραγικό να χάνεις 3-0 από μια ομάδα που η τελευταία της νίκη ήταν το μήνα Φλεβάρη,κόντρα στον υποβιβασμένο Πλατανιά. Απλά ντροπή για αυτά που είδαμε σε ένα ακόμη παιχνίδι της φετινής σεζόν και ευχόμαστε η διοίκηση να κάνει αυτά που πρέπει και να δούμε τον Ολυμπιακό που ονειρευόμαστε την νέα σεζόν.
Στα του παιχνιδιού δεν μπορείς να σχολιάσεις και πολλά πάνω σε αυτό το χάλι που είδαμε όλοι. Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ανσαριφάρντ στο 3'. Στο 5' ο Ιγκόρ Σίλβα έβγαλε την σέντρα ο Ανσαριφάρντ έπιασε το σουτ,με τον Βελλίδη να αποκρούει. Στο 12' ο Ολυμπιακός είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία με τον Σισέ σε κεφαλιά. Στο 39' οι Ηπειρώτες έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι,όταν ο Κόντε από την μικρή περιοχή αστόχησε,ενώ δευτερόλεπτα πριν ο Νικολιά είχε δοκάρι. Τέλος ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του Ολυμπιακού δεν κατέβηκαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο,με αποτέλεσμα να φάνε τρία γκολ από την ομάδα του ΠΑΣ,ενώ θα μπορούσαν να δεχτούν και άλλα τόσα. Επιπλέον δεν δημιούργησαν ούτε μια ευκαιρία στα καρέ του Βελλίδη. Ο Ολυμπιακός δέχτηκε τα τρία γκολ στο 54',61' και στο 92' -αν και φαίνεται να υπάρχει επιθετικό φάουλ,πάνω στον Χατζισαφί στο ξεκίνημα της φάσης- από τους Τζημόπουλο,Κόντε και Βιδάλ αντίστοιχα. Ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη με την πρώτη ομάδα έκανε ο νεαρός Κωστανάσιος.
Τελικό σκορ 3-0 η φετινή σεζόν έφτασε στο τέλος της και πλέον όλοι περιμένουμε την επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό. Το σημαντικό είναι ότι βρέθηκε από πολύ νωρίς ο νέος τεχνικός της ομάδας,ενώ παράλληλα κάποιοι μισθοφόροι αποτελούν ήδη παρελθόν από την ομάδα και θα ακολουθήσουν και άλλοι. 

Η βαθμολογία των παιχτών:

Χουτεσιώτης -5
Ιγκόρ Σίλβα -3
Ένγκελς -0
Σισέ -3
Χατζισαφί -1
Ταχτσίδης -4
Ανδρούτσος -3
Τζούρτζεβιτς -2
Βρουσάι -3
Φορτούνης -4
Ανσαριφάρντ -5

Βέργος -2
Κωστανάσιος -

Προπονητής:

Χρήστος Κόντης -2

Γήπεδο: Ζωσιμάδες
Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (ΕΠΣ Θράκης)
Βοηθοί: Βασίλειος Καραβασίλης (ΕΠΣ Καβάλας), Αϊκάν Χουσκόγλου (ΕΠΣ Θράκης)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος (83' Μπέριος), Τσικάρσκι, Γαρουφαλιάς, Ντόλοβατς, Νικολιάς (89' Μπουκουβάλας), Χαλκιαδάκης (83' Βιντάλ), Κόντε.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρήστος Κόντης): Χουτεσιώτης, Ίγκορ, Ένχελς, Σισέ, Χατζισαφί, Ταχτσίδης, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Βρουσάι (88' Κωστανάσιος), Τζούρτζεβιτς (67' Βέργος), Ανσαριφάρντ.

Γκολ: 54' Τζημόπουλος, 61' Κόντε, 90+2' Βιντάλ / -

Κάρτες: 30' Αποστολόπουλος, 80' Τζημόπουλος / 54' Ταχτσίδης, 79' Ίγκορ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου