Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Τέλος ο Ντρίζγκα και η Χαρά Παπαδοπούλου από τον Ολυμπιακό!

«Ρώσος» ο Ντρζίζγκα
Τα πρωταθλήματα στο βόλεϊ και στα δύο τμήματα του Ολυμπιακού έχουν ολοκληρωθεί με τους Πειραιώτες να έχουν κατακτήσει και στα δύο τμήματα τα πολύτιμα τρόπαια και μάλιστα ως αήττητοι και πλέον προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα. Ήδη ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις,ενώ πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν και οι προσθήκες.

Παρελθόν ο Ντρίζγκα.
Εδώ και λίγο καιρό ο Φαμπιάν Ντρίζγκα είχε δώσει τα χέρια με τη Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ για να συνεχίσει την καριέρα του στο ρωσικό πρωτάθλημα. Ενώ πριν δύο ημέρες ολοκληρώθηκε και τυπικά η συμφωνία ανάμεσα στους δύο πλευρές. Έτσι, λοιπόν, αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, έχοντας πάρει το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ και έχοντας συμμετάσχει στον τελικό του Challenge Cup και του Κυπέλλου Ελλάδας. Η συμφωνία γνωστοποιήθηκε και από τον ατζέντη του μέσω του λογαριασμού του στο twitter, ενώ το συμβόλαιο είναι μονοετές.

ΥΓ. Οφείλουμε πάντως να αγοράσουμε όλοι την κάρτα φιλάθλου ή την κάρτα μέλους έτσι ώστε τα τμήματα μας στον Ερασιτέχνη να έχουν την δυνατότητα να αγοράζουν και συνάμα να κρατούν τέτοιους παιχταράδες στο ρόστερ. Να θυμίσουμε ότι ο Ντρίζγκα είχε αναδειχθεί καλύτερος πασαδόρος του τσάμπιονς λιγκ το 2015.

Τέλος η Χαρά Παπαδοπούλου από τον Ολυμπιακό.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό η Παπαδοπούλου
Την λύση της συνεργασίας του με την Χαρά Παπαδοπούλου ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Η διεθνής Ελληνίδα πασαδόρος η οποία κατέκτησε το τρεμπλ με τους Πειραιώτες δεν θα συνεχίσει και την νέα σεζόν στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός στην ανακοίνωση του,της ευχήθηκε κάθε καλό στην καριέρα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με την διεθνή Ελληνίδα πασαδόρο Χαρά Παπαδοπούλου, την ευχαριστεί για την προσφορά της στο σύλλογο και της εύχεται καλή επιτυχία στην επαγγελματική της καριέρα».


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου